Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elképesztõen magas fizetéssel keres pénztárost a Lidl

Bokor Gábor

2016.08.18. 20:08

A szupermarketlánc kimaxolta a kiemelkedõen magas fizetés fogalmát.

A makói Lidlbe keresnek főpénztárost. Ennek még nem is lenne hírértéke, de annak már van, hogy a kínált fizetés az havi bruttó 305 ezer forint. Ehhez társul még a 30 százalékos műszak-, 50 százalékos vasárnapi pótlék, továbbá 100 százalékos munkába járási támogatás.

Az üzletlánc még idén 20 százalékos fizetésemelés ígér a leendő munkavállalóknak. Az összeg önmagában is szép summa, azonban ha hozzátesszük, hogy a szupermarketlánc tavaly még azzal büszkélkedett, hogy bolti dolgozóként akár 163 ezer forintos bruttó alapjövedelem is elérhető, akkor kifejezett sztárgázsi.

A magas fizetéssel természetesen nagyobb felelősség is párosul, ám a kategóriájában még így is kiemelkedően magas a bérezés. Ugyanebben a beosztásban a közelmúltig mindössze 233 625 forintot lehetett keresni. A főpénztárosok ezzel a fizetéssel feltornázták magukat a gépész- és vegyészmérnökök, szakgyógyszerészek, növényolajgyártók, statisztikusok, közlekedési és erősáramú villamosmérnökök körébe, akik szintén ekkora bevétellel számolhatnak havonta. 

(Valasz.hu) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére