Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elítélték a maszturbáló migránst Bicskén

888.hu

2016.06.02. 12:31

Magamutogatás miatt 40 nap elzárásra ítélték az afgán férfit.

Negyven (!) napi elzárásra ítélték azt az afgán férfit, aki a múlthéten kétszer is szeméremsértő módon mutogatta magát, és nyilvánosan maszturbált.

A Székesfehérvári Törvényszék közleménye az ítéletről:

A Bicskei Járásbíróság 2016. június 1-jén bíróság elé állítás keretében hozott ítéletet azzal a Magyarországon oltalmazottként élő afgán állampolgárral szemben, aki 2016. május 24. és 30. napjain tartózkodási helye, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal bicskei Befogadó Állomás közelében magát nemi vágyának kielégítése céljából szeméremsértő módon mutogatta.

A bíróság szerint a férfi kíváncsi lett az ott dolgozó nővérkékre és szociális munkásokra. Tőlük, mintegy 7 méterre megállt, nadrágját és alsónadrágját letolta és nemi vágyait hangsúlyozva kellette magát az ott lévő „potenciális” nőknek. A dolgozók kimenekültek az épületből.

Ugyanez a férfi május 30-án pedig egy Nemzeti Dohányboltban, az eladónőt szerette volna elcsábítani. Titkos fegyverét előrántva önkielégítést kezdeményezett, remélve a legjobbakat, de a nő nem éppen reményei szerint reagált és rendőröket hívott a bevándorlóra.

A bíróság a terheltet 2 rendbeli szeméremsértés vétségében mondta ki bűnösnek, őt jogerősen 40 napi elzárással sújtotta.

Kár, hogy itt maradtak! 

(MTI)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére