Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre többen maszturbálnak New Yorkban a munkahelyükön

888.hu

2016.01.17. 21:08

A Vice szerzõje elkezdett agyalni a problémán, és felkeltette érdeklõdését, hogy vajon tényleg mekkora ez az arány. Az újságíró olvasóit hívta segítségül, hogy számoljanak be ehhez hasonló élményeikrõl.

Egy szexjátékokat forgalmazó cég zseniális kampánnyal állt elő a héten New Yorkban, mellyel sikeresen meghülyítette a világsajtót: maszturbáló fülkét szereltek fel New York utcáin, hogy a stresszes mindennapokon könnyíteni tudjanak. 

A kampány készítői többek között arról számolnak be, hogy a fülkére viccen kívül is reális igény van, ugyanis felméréseik szerint a New York-i dolgozók negyven százaléka (!!!) rendszeresen könnyít magán a munkahelyern. 

A probléma nem teljesen új keletű. Emlékezzünk csak vissza, amikor Leonardo "adjátok már neki az Oscar-t" Dicaprionak Matthew McConaughey elmagyarázza, hogy recskázzon lehetőleg minél gyakrabban munka közben. 

A Vice szerzője elkezdett agyalni a problémán, és felkeltette érdeklődését, hogy vajon tényleg mekkora ez az arány. Az újságíró olvasóit hívta segítségül, hogy számoljanak be ehhez hasonló élményeikről. 

Nagy meglepetésére rengeteg zamatos történet érkezett. Ezekből válogattuk össze a legizgalmasabbakat. 

Rendszeresen csinálom. Mindig is arra használtam, hogy egy stresszes napon kicsit kiengedjem a gőzt. 

- mondja a húszas éveiben járó Josh. 

Amikor minden nap kilenctől ötig dolgoztam egy jogi vállalkozásnál, minden alkalmat megpróbáltam megragadni, hogy elvonuljak a klotyóra 15 percre, és könnyítsek magamon. Gyakran ez volt a napom legizgalmasabb pillanata. 

- írta Brad az újságírónak. 

Charles az unalom elűzése végett vonult néha félre munkahelye mosdójába.

Számomra ez mindig is olyan volt, mint egy cigiszünet. A mindennapok részévé vált. 

Egy Edward nevű úriember pedig arról beszél, hogy sokkal produktívabb a munkahelyén, miután könnyített magán. A New York-i férfi ugyanakkor külön izgalmat látott abban, hogy rettegett a tetten éréstől. 

Olyankor az embernek minden érzéke felerősödik: jobban hall, lát, szagol, elképesztően gyorsan észreveszi, ha közeleg a veszély.

(VICE)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére