Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutális disznóvágás Sellyén: egy kisgyerek leszúrt egy malacot

Horváth József György

2017.01.08. 17:13

Az ügyben eljárás indult, ugyanis a gyermek a szülõk biztatására szúrta meg a malacot, ezzel indokolatlanul okozva szenvedést az állatnak.

Állatkínzás miatt indított eljárást a rendőrég az egyik közösségi oldalon közzétett videó miatt, amelyen egy óvodáskorú gyermek – felnőttek biztatására – leszúrt egy malacot Sellyén – erősítette meg a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) vasárnap az MTI-nek.

A Pécsi Újság vasárnap délután megjelent cikkében azt írta: a szilveszter napján készült, azóta a közösségi oldalról eltávolított felvételen az látszott, hogy egy óvodáskorú gyermek leszúr egy visító malacot, amire felnőttek biztatták.

 

A Pécsi Újság cikke szerint állatvédők tettek feljelentést az ügyben, mert az állatnak indokolatlanul okoztak szenvedést, mivel nem kábították el leölése előtt. A BMRFK az MTI érdeklődésére közölte: a január 4-én tett feljelentés nyomán eljárást indítottak ismeretlen tettes ellen.

Az eset körülményeit vizsgálja a Siklósi Rendőrkapitányság, ezért a hatóság a nyomozás érdekeire való tekintettel további részleteket nem közölt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére