Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bilincs és használt óvszer: újabb részletek derültek ki Balaton Sound-botrányról

888.hu

2016.07.14. 07:39

Bilincsben vitték vissza Budapestrõl Siófokra a rendõrök a DVBBS nevû kanadai duó tagjait a Balaton Soundon adott szombati koncertjüket követõen, miután a duó öltözõjében a fellépés után két fiatal, eszméletlen lányt találtak, valamint egy használt óvszert - írja a Hvg.hu.

A cikkből az is kiderül, hogy a takarító személyzet egy használt óvszert talált egy pohárban, ám nem gondolták, hogy az bűnjel, ezért kihajították. A rendőrség szerint nem történt szexuális erőszak. 

A Hvg.hu információ szerint nem hat, hanem hét lányról van szó, amely ellentmond a korábbi értesüléseknek.

Amikor felmerült, hogy a rajongók bemehetnek a backstage-be, sorban mindenkit végig kérdeztek, hogy van-e kedve jönni, és elmúlt-e 18 éves. A tízből hármat eleve visszaküldtek, mert még csak 17 évesek voltak.

A producerek egy embert állítottak az öltöző ajtaja elé, és senkit sem engedtek be. A lap úgy tudja, hogy még a fesztivál biztonsági főnökét is kizárták. A benti eseményekről fényképek és videók is készültek, melyeket a rendőrség lefoglalt. Az egyik lány drogtesztje pozitív lett. 

A kanadai dj-knek volt már rendőrségi ügyük, de csak marihuána miatt. A Szigeten nem lépnek fel, kivéve, ha addig tisztázzák magukat - írja az Index

Ha a két fellépő ellen büntetőeljárás indul, akkor a magyar bíróság beidézheti őket. Amennyiben nem jelennek meg a tárgyaláson, akár nemzetközi elfogatóparancsot is kiadhatnak ellenük.

A Hvg egyik, a fesztiválon dolgozó forrása így foglalta össze a történteket: „Az, hogy elszívnak egy rakás füvet, és a rendőrök elkapják ezért őket, az az ő dolguk. De az, hogy behoznak a backstage-be a fesztiválközönségéből embereket, akiket utána nem tudunk megvédeni tőlük – mert korábban fel sem vetődött, hogy erre szükség van – az a legszarabb érzés…”

Nemzetközi botrány

Amúgy az ügynek nemzetköz visszhangja is van. Többek között angol bulvárlapok is foglalkoztak az esettel. 

Mi, így láttuk a fesztivált

(Hvg, Index)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére