Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bevállalnád? Tarol a meztelen társkeresõ oldal

Tóth Dalma

2016.08.24. 09:48

Egy új társkeresõ oldalt hoztak létre, ahol a tagoknak meztelen képet is meg kell osztaniuk magukról.

A NudistFriends a nudisták Tinderje, ami barátságos és meghitt környezetet nyújt olyan nudistáknak és naturalistáknak akik barátokat vagy párkapcsolatot keresnek

A honlap szerint a "nudizmus szórakoztató, egészséges, és szabaddá tesz. A nők és férfiak számára is természetes ruha nélkül szocializálódni és élni. A naturalizmus egy filozófia, amely értékeli az egyszerűséget és elősegíti a természet és az emberek közötti harmóniát".

Az oldalnak már több mint 700 000 felhasználója van, akik természetesen már meztelen képeket is posztoltak magukról. A nudisták rengeteg különböző pozícióban és szituációban készítettek magukról képeket. Valaki fűnyíróval pózolt, mások pedig erdei séta, napozás, vagy egy tengerparti csobbanás közben készült képpel regisztrálták magukat a randioldalra.

A NudistFriends "let's meet" funkciója pedig segít találni olyan embereket, akik hasonlóképpen gondolkodnak, és egymás közelében tartózkodnak.

Az oldal szerint azonban nem engedik a szexuális, pornográf és erotikus képek, valamint tartalmak megosztását. Az oldal létrehozói kifejtették: "Ha csak ezért jössz ide, akkor jobban teszed, ha be sem regisztrálsz".

Úgy tűnik, hogy a nudizmus egyre inkább elfogadottabb lesz, ugyanis idén Londonban megnyitotta kapuit a The Bunyadi étterem, ahol a vendégek meztelenül fogyaszthatják el a vacsorájukat. Az étterem nagy népszerűségnek örvend a nudisták körében.

Előző hónapban több száz biciklis tekert keresztül London utcáin a World Naked Bike Ride alkalmából. A rendezvény a világ nagyvárosai között vándorol, és ki tudja, egyszer lehet, hogy Budapestre is eljut. A meztelen biciklizéssel a fosszilis tüzelőanyagok környezetromboló hatására és a globális felmelegedés jelentette veszélyre akarták felhívni a figyelmet.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére