Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az USA különleges erõi az ISIS-t majmolják

Bokor Gábor

2016.07.25. 19:38

Belátták, hogy azok a Toyoták, melyeket az Iszlám Állam is használ, kiváló autók. 

Ha végignéztetek már egy ISIS propaganda videót, észrevehettétek, hogy a legtöbb autó, amelyet a terroristák használnak, Toyota pick-upok. Mivel legálisan nem vehetnek új gépjárműveket a terroristák, gyakran mennek át Törökországba, hogy az oda rendelt autókkal átszökjenek Szíriába. 

Mikor egyszer megkérdezték a Toyota képviselőit, hogy nem zavarja-e őket, hogy a terroristák az ő autóikat használják legsűrűbben, nagyon okos és szellemes válasszal tértek ki a kérdés elől,  és azt mondták, hogy ezek szerint a terroristák is rájöttek, hogy a legmegbízhatóbb és legtartósabb autókat ők készítik. 

A híres pick-upok elnyűhetetlenségének a legendás műsorvezető, az ex-Top Geares Jeremy Clarkson is szentelt egy műsort. 

Az autók híresek arról, hogy kellő karbantartással szinte elpusztíthatatlanok, az alkatrészek hozzá pedig aprópénzből beszerezhetők. Erre az Egyesült Államok különleges erőinek vezetői is rájöttek, és ezért rengeteget rendeltek meg az Iszlám Állam által is használatos járművekből. 

A most megkötött szerződés értelmében vadonatúj Toyota Land Cruisereket és Toyota Hiluxokat rendeltek. Az autók végösszege 170 millió dollár, ami közel ötvenmilliárd forint. Természetesen nem utcai modellekről van szó, mindegyik autót defekttűrő abroncsokkal, speciális fékekkel, nagy strapabírású futóművel, és az egész autót fedő páncélzattal látják majd el. Ha hinni lehet a híreknek, összesen 556 gépjármű áll majd a különleges erők flottájába. 

(CarBuzz)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére