Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nyár magyar topdesztinációi - na bzmgd!

888.hu

2015.09.05. 12:00

Neked is kivan már a faszod, ha azt hallod: ennyivel, meg annyival nőtt a belföldi vendégéjszakák száma, hogy milyen rohadt jól megy a hoteleknek?

Eleged van már belőle, hogy bekapcsolod a híradót, és valami karót nyelt szállodatulajdonos arról beszél, hogy jó-e a szezon vagy lehetne még ennél is jobb, miközben a te fejedre meg szarnak?

Akkor írd meg nekünk, hogy mit tapasztaltál, amikor végre otthagytad a munkát meg a hétköznapokat és azt hitted, hogy csak rólad fog szólni az a néhány kibaszott nap, amit egyszer egy évben végre megengedhetsz magadnak.

Íme egy kis ízelítő sorstársaidtól:

Egerszalók, panzió:

„Csak egy kis kiruccanást terveztünk. Utolsó pillanatban is volt még hely egy wellnespanzióban, ahol természetesen nem működött a szauna, és a wellnesrészleg az autóparkoló előtt kapott helyett. De ez semmi. Kértünk reggelit is. Kár volt.  Minden, de minden romlott volt. A tej szinte kibűzlött a dobozból.”

„Délután nyakunkba vettük Egerszalókot. Csak egy-két pohár bort és zsíros kenyeret szerettünk volna, de ez teljesíthetetlen kívánság a borozók utcájában: ’elfogyott a kenyerünk’, ’nem szolgálunk fel ételt’, ’hétvégén szokott nálunk lenni’, ’menjen máshová, ha zsíros kenyeret is akar’ – ilyen válaszokat kaptunk. Végleg leszámoltam a vidéki romantikával.”

Tihany, ötcsillagos szálloda:

„Last minute, egy éjszaka, félár. egyszer az életben ki kell próbálni. Piszok jól hangzott. Minden rendben is lett volna, ha a klímából szivárgó trutyi nem áztatja fel a szobát, ha egy fél literes ásványvízért nem kértek volna ezer forintot és ha lett volna még bőr a képükön, mert azért a pofátlanságnak is van határa. A reggelinél ki volt írva, hogy két tojást ingyen lehet enni, a harmadikért viszont már fizetni kell, méghozzá 200 forintot. De még tojás sem volt a reggelihez, a magyarázat: ’nem hozott ma a beszállító’. Na bazdmeg.”

Õriszentpéter, bungaló:

„Romantikázni akartuk Pistivel. Megkaptuk: tyúkok, 2 macska, disznók, faház és no wifi. Bár a booking.comon wifivel hirdetik, de nem késett a válasz: ’aki idejön, úgyse ezért jön’.”

Kápolnásnyék, három csillagos hotel:

"No comment, csak a képek":

Szóval: írjátok meg, hogy milyen volt a ti magyar topdesztinációtok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére