Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A legkiválóbb trükk az iPhone tárhelyének kezelésére

Horváth József György

2017.03.01. 11:45

Idegesít, hogy nincs elég tárhely a telódon? Szétvet az ideg, mert folyamatosan szeretett alkalmazásaidat kell törölgetned, hogy új dolgokat tudj letölteni? Higgadj le, mutatjuk a megoldást.

Az iPhone-használók sokszor találkozhatnak a következő értesítéssel:

A tárolóhely majdnem megtelt. A tárolóhelyet a Beállításokban kezelheti."

Itt az ideje, hogy leszámoljunk ezzel az idegesítő problémával, hiszen nincs annál frusztrálóbb, amikor egy kedvelt alkalmazásodat, vagy szeretett képeidet kell kitörölni azért, hogy elég hely legyen a telefonodon. 

Van egy alkalmazás, ami bár az akkumulátor üzemidejének optimalizálására lett kitalálva, a rendes fejlesztőknek hála van benne egy trükk, amivel plusz tárhelyet tudsz nyerni az iPhone-odra. Az applikáció fejlesztői az Apple Store teljes megkerülésével rakták bele ezt a rejtett opciót az aksioptimalizáló alkalmazásba, így pár ki-be lépéssel, és a képernyő lelkes nyomogatásával hamar el lehet érni, hogy előbújjon az app rejtett képessége, amellyel a háttértárak felesleges szemeteit tudod letörölni a készülékedről. A számodra fontos dolgok (alkalmazások, fotók, kontaktok) közül semmit sem töröl, csak kiporszívózza a felesleges lerakatokat, ezzel mega-, sőt gigabyte-okat spórolva neked. Érdemes tenni egy próbát, íme egy videó az ApplePie jóvoltából, ami lépésről lépésre bemutatja, hogyan kell alkalmazni a trükköt:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére