Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A karácsony üzenete a 7-es buszra nem jutott el

Pörge Béla

2016.12.26. 19:33

Gázspray-vel fújta le és megütötte utastársát egy férfi Budapesten, a 7-es buszon. Mindezt a mai napon, karácsony másnapján, december 26-án.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított garázdaság vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Ismeretlen elkövető 2016. december 26-án 13 óra körül Budapesten a XI. kerületben a Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti szakaszon közlekedő 7-es számú autóbuszon szóváltásba keveredett egy férfival, akit gázspray-vel lefújt, majd meg is ütött. Az elkövető ezután leszállt a buszról és elhagyta a helyszínt — írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-5170 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

:(

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére