Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A férfiak hazudnak a méreteikrõl

Tóth Dalma

2016.12.14. 23:38

Mást mutatnak az önbevallásos közvélemény-kutatáson alapuló eredmények, mint amit ténylegesen mérõszalaggal mértek.

Nemrég készítettek egy térképet, amin azt ábrázolják, hogy a világ különböző pontjain élő férfiak mekkora pénisszel rendelkeznek. A térképet különböző közvélemény-kutatások alapján állították össze.

Az adatok alapján Afrika nyugati részén élő férfiak büszkélkedhetnek a legnagyobb hímvesszővel. Az ő péniszük 16-18 centiméter közé esik. A legkisebb himbilimbivel az Ázsiában élők rendelkeznek. Az indiaiak vagy a thaiföldiek 9,3-10,5 centiméteres hímvesszővel bírnak. A magyar férfiaknak nincs okuk szégyenkezni a térkép alapján, hiszen az élvonalba tartoznak a maguk 15 centiméteres átlagával. Meglepő módon a lista végén foglalnak helyet a brazilok, az oroszok és a törökök is a 10,5- 12,9 centiméteres hímtagjukkal.

Ez mind jól is hangzik, de kiderült, hogy a valóságtól centikkel messzebb állnak az adatok. Hogy miért? Mert a közvélemény-kutatásokon a férfiak nagyobbnak mondják a péniszüket, mint amekkorának a tényleges méréskor bizonyulnak. Szóval kedves pasik, ne bánkódjatok, ha az adott ország átlaga alatt vagytok, számoljatok le pár centit, és akkor valós eredményt kaphattok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére