Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

8 dolog hogyan hódítsd meg a nagy Õt

Tóth Dalma

2016.04.12. 17:58

1. Nevess a viccein!

Minden férfi azt hiszi magáról, hogy ő a leghumorosabb a világon. Mindegy mit mond, nevess a viccein. Ez oldja a feszültséget és jó hangulatot teremt. Az csak plusz pont pedig, ha még a mosolyod is megdicséri.

2. Rebegtesd a pilláid!

Lehet már elcsépelt de a szem a lélek tükre. Ha beszél hozzád nézz a szemébe, lehet zavarba jön, de ne kapd el a tekinteted. Mutasd a szemeddel, hogy figyelsz rá! Ne sminkeld agyon magad, ez a lányok zavara, hogy a randira készülődve az összes általuk birtokolt sminket használják magukon.

3. Rakd ki a kirakatba..!

Valljuk be, mindenkit foglalkoztat ez a kérdés.  Igen a férfiak megnézik a nők mellét, remélem ez egyik női társamat sem lepte meg. Ne rakd ki őket  teljesen a kirakatba! Persze ne garbóba menj a randira, de ne viselj túl mélyen dekoltált felsőt sem. Sokkal sejtelmesebb és jobban felkelti a férfiak érdeklődését, ha mutatsz is valamit és nem is, a többit pedig a fantáziájukra bízod.

4. Légy belevaló!

A fiúk szeretik a vagány csajokat. Ügyelj arra, hogy közben őrizd meg a nőiességed! Te is paintballozhatsz vagy gokartozhatsz egy fiúcsapattal, nem kell megijedned.

5. Csinálj meg minden nap 10 felülést!

Mindent a szemnek semmit a kéznek! A férfiak vizuálisabbak, mint a nők. A hosszú lábak vagy a formás fenék beindítja őket.  A hímneműeket elsősorban a külsőnk varázsolja el utána a belsőnk.

6. Próbáljatok ki új dolgokat az ágyban!

A férfiak jól bevált szokásaikat nem szeretik megváltoztatni egy nő miatt. Az ágyban azonban más a helyzet, szükség van arra, hogy időnként új dolgokat próbáljatok ki. Merj erről beszélni vele! Neked is lehetnek szexuális vágyaid. A szexi fehérnemű mellett ehető tangát vagy más szexuális segédeszközöket is bevethetsz.

7. Teremtsd meg az összhangot!

Fontos, hogy a tested, az öltözéked azt fejezze ki, amilyen te vagy. Ne próbálj meg másnak tűnni, hosszú távon nem működik.  Ne viselj olyan ruhát, amiben nem érzed jól magad. A te hangulatodat is elrontja és ezt mások is látják. Viselkedj természetesen!

8. Moss hajat!

Biztos te is szereted, amikor frissen mosott jó illatú a hajad. Ezzel a férfiak is így vannak. Képzeld el, ahogy  egymásnak estek, vadul megcsókol és közben beletúr a hajadba. Ne aggódj folyton a kilógó tincsek miatt!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére