Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zabszempolitikusok – tele gatyában

Horváth K. József

2021.08.30. 14:00

A Stop Gyurcsány, Stop Karácsony néven szerdán induló petíció, amelyet az ország számos pontján alá lehet majd írni, szíven ütötte az érintetteket.

 

Az erőszak hazai atyamestere, Gyurcsány Ferenc, aki már érzi a 2022-es újabb csúfos bukásának előszelét, megint belecsapott a fenyegetőzés nullás lisztjébe. Korábban földönfutóvá tétellel fenyegette meg Vidnyánszky Attilát és társait, nem olyan régen pedig a kormányra utalva egyenesen azt mondta, hogy „börtön lesz ebből, fiúk és lányok”. Egyik legutóbbi Facebook-posztjában viszont teljesen alaptalanul – nem mellesleg a háttérben törvényellenes alkotmánypuccsra készülődve – a kormány soraiban lévő köztörvényes bűnözőkről beszélt, s leszögezte, hogy „szakembereink készítik annak a politikai, közbiztonsági és jogi forgatókönyvét, ha nem békés lenne a hatalomváltás”.

És ez a zabszempolitika folytatódott az oldalborda Dobrev Klára előválasztási kampánynyitóján, amikor a vörös ruhában megjelent – Niedermüller Péter szavaival – rémisztő képződmény magából kikelve úgy beszélt a jelenlegi kormánykoalícióról, hogy ez „tényleg eszement banda”.

Aztán jött Karácsony Gergely, aki kéz a kézben reszketve Gyurcsánnyal azt bírta posztolni, hogy „félnek a fideszes fiúk”. Vajh mitől?

Nem tudom, honnan ez a mérhetetlen önbizalom, miért ennyire biztosak a győzelmükben, amikor egyetlen közvélemény-kutatás sincs, még a baloldalhoz közeli, baráti intézetek részéről sem, amelynél a biztos pártválasztók körében a szivárványkoalícióval szemben ne vezetne a Fidesz 4-7 százalékkal. Hacsak – jó liberálishoz méltón, baromi demokratikusan – nem akarják az emberekből például állásvesztés belengetésével kikényszeríteni, hogy kire szavazzanak. Ellenkező esetben jöhetnek azok a forgatókönyvek, amelyeket Gyurcsány „szakemberei” már javában szövegeznek?

Talán ezért is döbbentek meg a Kocsis Máté által bejelentett Stop Gyurcsány, Stop Karácsony petíciógyűjtésen. A kis hazudós Karácsony például értetlenkedve tárja szét a kezét, amikor azt mondja, hogy lehet ellenzékellenes kampányt indítani? Gyurcsány embere csak arra nem gondol, hogy éppen ő, Budapest rossz főpolgármestere nincs ellenzékben. Éppen az ő kétéves szégyenletes teljesítménye mutatja meg azt – mint cseppben a tenger –, mi lenne, ha ne adj’ Isten újból kormányrúdhoz kerülne a baloldal. Akkor már nemcsak a budapestiek fölött zengene az ég, de cudar világ jönne az ország valamennyi lakosára. Az teljesen mindegy, hogy Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára viselné a miniszterelnöki stallumot, úgyis Gyurcsány dirigálna.

S amikor ő fújja a passzátszelet, akkor tudjuk, mi történik az országban.

Ezért fontos lehetőleg már most megállítani Gyurcsányt és Karácsonyt.

Emlékezhetünk, Gyurcsány idején emelték háromszorosára a gáz árát, és kétszeresére az áramét, miközben a kampányban farizeus módon letették a nagy esküt, hogy ilyen nem lesz. Megemelték az adókat, meghamisították a költségvetési számokat, hogy csalással, a valós adatok eltitkolásával vezessék félre a választókat, így nyerve meg a választást. Az egészségügy mai hangos védelmezői akkor megszüntettek 16 ezer aktív kórházi ágyat, elbocsátottak 6000 egészségügyi dolgozót, s a kórházbezárások mellett kivontak 600 milliárd forintot az egészségügyből. Rossz gazdálkodásuk miatt az unió már kormányzásuk második évében túlzottdeficit-eljárás alá vonta hazánkat. A gyermekes családokat úgy „segítették”, hogy felszámolták az otthonteremtési és családtámogatásokat. Az általuk szétrabolt országot az IMF hiteléből finanszírozták.

Tudják, hogy a magyarok ezzel tisztában vannak. Ezért van tele a gatya, félnek, hogy megint megbuktatják őket a választásokon. Félnek, ezért fenyegetőznek, hogy erőt mímeljenek, hátha legalább ez a durváskodás vonzó lesz a voksolóknál. Azért mutogatnak, hogy fél a kormánypárt, mert a baloldal mindig azt csinálja, amivel a másik oldalt vádolja.

Orbán Viktornak egyébiránt nincs mitől félnie. Amikor 2002 után a baloldal került hatalomra, számonkérés címszó alatt úgy kiforgatták Orbán zsebeit, hogy azt jobban már nem is lehetett, s mégsem találtak semmit. Most is ezt történne, ha hatalomra kerülnének. De megint pofára esnének.

Ám a magyaroknak van humorérzékük, s a választáson megkímélik a zabszempolitikusokat a kormányzás felelősségétől.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Nagy a riadalom a baloldalon, mit fog csinálni a kormány a háború miatti vészhelyzeti felhatalmazással, miközben a Fővárosi Közgyűlésben arra nem voltak képesek, hogy határozatképességet biztosítsanak a mai ülésre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére