Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

VV Zsoltit annyira megviselte a Fidesz-győzelem, hogy visszavonul a politikától

Fábián Eszter

2022.04.05. 13:00

Most biztos sokakat megérintett ez a hír, de próbáljuk meg valahogy feldolgozni!

 

VV Zsolti, azaz Osváth Zsolt a Való Világ műsorán keresztül kapaszkodott fel a közéletbe és indította el Youtube-csatornáját, ahol olyan vendégeket fogadott a kanapéján mint Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter vagy éppen Márki-Zay Péter. A baloldal folyamatos mosdatásával vádolt influenszer mindig kikérte magának, azt, hogy ő ellenzéki aktivista lenne, és igyekezett folyamatosan a függetlenség köntösében tetszelegni.

Úgy tűnik azonban, hogy a vasárnapi mindent elsöprő Fidesz-győzelem után már valahogy csak lehullt a lepel, és hirtelen mint politikát nem kikerülő közszereplő (aktivista) definiálta magát Zsolti. Olyannyira, hogy úgy érezte, hatalmas bejelentést kell tennie Magyarország számára, ezért egy 20 perces videóban magyarázta, hogy őfelsége visszavonul a politikától.

Azért semmisültem meg, mert én ebben a dologban hittem. Igyekeztem a legjobb tudásom szerint segíteni ezt, éppen ezért egy személyes kudarcként is megélem. Szívből csináltam, meggyőződésből. Nem tudtak volna annyit fizetni, hogy olyat csináljak, amivel nem értek egyet.”

– magyarázta Zsolti. Érdekes, hogy itt már a meggyőződésről, a hitről és az elköteleződésről beszél, korábban azonban tagadta, hogy bármelyik párthoz vagy politikushoz is köze lenne.

 

Én azt gondolom, hogy a politikai szerepvállalásomat ebben a formájában a mai naptól befejezem.”

– fogalmazott, de azt is bevallotta, hogy a szíve mindig ellenzéki marad.

 

Nagyon érdekes, hogy a negyedik brutális kétharmados Fidesz-győzelem után kezd leesni a baloldalnak, hogy úgy tűnik, tényleg nincsenek egy véleménye az ország nagy részével. A kérdés csak az, hogy miért kell mindig a függetlenség látszatát fenntartani, ha előbb-utóbb úgyis kibújik a szög a zsákból.

Arról már nem is beszélve, hogy Tibi Atya egyik posztja alá – amiben egyébként a mém-oldal számon kéri a baloldali véleményvezéreket – is sikerült odakommentelnie egy vallomást. Osváth így reagált:

„Rajtunk elverheted a port. Névvel. De kérlek szállj már le a földre és gondolkodj. Kérjünk azért bocsánatot, mert hinni mertünk valamiben? Kérj te, mert soha nem hiszel semmiben. Mérgező a pesszimista közléskényszered.

Mellesleg amikor elhívtál a kocsmádba, egy baráti beszélgetésre a kormányváltásról, ellenzéki összefogásról és hogy te hogyan segíthetnél ebben, még egészen máshogy álltál a kérdéshez.”

 

Köszönjük az információt.

Zsoltinak pedig tanácsolnánk, hogy ezt a „meglepettséget és csalódottságot” elkerülve érdemes néha nemcsak a saját narratívánkban pörögni, hanem távolabbra is nézni, akkor ugyanis az ember képessé válik meglátni mindazt, ami egyébként körülveszi őt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére