Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vonát szégyellik a Jobbikban, ezért nem tették rá a plakátokra

888.hu

2018.03.31. 13:08

Nektek feltûnt, hogy Vona Gábort lehagyták a Jobbik plakátjairól? Ugye, hogy nem.

Feltűnhetett, hogy a Jobbik látványosan szégyelli Vonát, egyetlen plakáton sem látható. Pedig 2014-ben még vele kampányoltak.

A válasz egyszerű:

Vona Gábor népszerűségi indexe az elmúlt időszakban Gyurcsány Ferenc szintjére süllyedt, így ő inkább lehúzza a pártot és a jelölteket.

Lánczi Tamás az Origónak ezt azzal indokolta, hogy a Jobbik elnöke pálfordulást hajtott végre saját, illetve pártja politikájában. Ez nem csupán az elkötelezett szimpatizánsokat idegesítette, hanem a választók szélesebb körében is ellenérzéseket váltott ki. A politikai elemző ezt a folyamatot „balratolódásnak" nevezte, szerinte a szavazók nagy része Vona húzását nem tolerálta jól. Ennek igen egyszerű oka van: hiteltelennek látják.

Nem nehéz észrevenni, hogy az országot elárasztó jobbikos plakátok egyikén sem szerepel Vona Gábor. Kiemelte, hogy a párt jelöltjeinek vannak önálló plakátjai a körzetekben, amelyen a saját arcképük is látható, azonban ezeken sem található meg a pártelnök.

Az elemző szerint ennek az az oka, hogy pártján belül hátráltató tényezőnek tartják, aki lefelé húzza a párt népszerűségét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére