Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Vona egyelõre nem porszívóügynök lesz: most reklámcéget alapított

Vincze Viktor Attila

2018.08.01. 15:30

Izgatottan és lélegzet-visszafojtva vártuk, hogy mit fog bejelenteni ígéretének eleget téve a Jobbik bukott elnöke. De csalódnunk kellett, mert Vona Gábor csak egy kommunikációs egérkét szült vajúdó hegyként. Mint kiderült, Vona Gábor kommunikációs céget alapított.

Vona Gábor, a Jobbiknak a 2018-as választáson totálisan megbukott elnöke hárommillió forint törzstőkével reklám- és PR-céget alapított. A szolnoki címre bejelentett új Vona-cég, a Vlog Influence Kft. fő tevékenysége a médiareklám-készítés.

De a társaság még hírügynökségi, reklámügynökségi, PR, kommunikációs, piac- és közvélemény-kutatási, üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadási megbízásokat is elvállal.

Tekintve, hogy Vona Gábor a választási kampány irányítójaként milyen csúfos kudarcot vallott, nehéz elképzelni, hogy létezhet ma Magyarországon akár egyetlenegy olyan cég vagy magánszemély, aki a bukott pártelnököt szeretné megbízni bármilyen PR- vagy kommunikációs feladat elvégzésére. 

Mi Vona Gábor referenciája? Egy olyan, a választáson csúfos kudarcot valló, a korábbi szavazóinak jelentős részét és identitását is elveszítő Jobbik nevű párt, ami az ő tevékenységének "köszönhetően" nemcsak csődbe ment anyagilag és szétszakadt szervezetileg, de mára gyakorlatilag teljesen működésképtelenné is vált. 

Lehet ezek után Vona Gábor egy influencer, egy olyan véleményvezér, akinek adnak a cégek és az emberek a szavára? Vagy venne bárki is Vona Gábortól nemhogy autót, de akár csak egy porszívót is?  Egyértelműen nem a válasz mindegyik kérdésre. 

De akkor kinek és miért, vagy mire fel alapíthatta vajon Vona Gábor az új kommunikációs céget?

A válasz egyértelműen kikövetkeztethető a nyíltan Vona támogatásával és a Vona politikájának folytatására megválasztott új Jobbik-elnöknek, Sneider Tamásnak a korábbi nyilatkozataiból. Ezekben Sneider ugyanis arról beszél, hogy a jövőben kommunikációs tanácsadóként számít majd Vona Gábor szakmai támogatására.

Ennyi. "Győztes csapaton minek változtatni?"

Milyen szép is lesz, amikor feltehetően nem kevés pénzt, tehát akár havonta több milliót fizet a Jobbik annak a Vona Gábornak, aki az egész pártot magával rántotta a szakadékba. 

Már ha lesz még párt, és nem szűnik meg azelőtt, hogy az első átutalás elindulhatna a Jobbik sikeres kommunikációjának nagymesteréhez, a politikai siker kovácsához, Vona Gáborhoz.

OLVASTAD MÁR?

Kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

Amerika, London, Párizs

Theresa May brit miniszterelnök szerint a kormány „új, merész” javaslatot terjeszt az alsóház elé, amikor a jövő hónapban szavazásra bocsátja a brit EU-tagság megszűnésének törvénybe iktatását célzó tervezetet.

Hiába sivalkodnak a balliberálisok, Alain Delon megkapja az életműdíjat

Hiába sivalkodnak a balliberálisok, Alain Delon megkapja az életműdíjat

Szabad vasárnap

Alain Delon vasárnap este megkapja az Arany Pálma-életműdíjat a 72. cannes-i filmfesztiválon, annak ellenére, hogy egy feminista szervezet petícióban tiltakozik a világhírű francia filmszínész elismerése ellen.

Szeptember elején tarthatják meg az előrehozott választásokat Ausztriában

Ezt Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnök és Sebastian Kurz kancellár vasárnapi találkozóján jelentették be.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére