Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Veszélyben a demokrácia és a villamosok

888.hu

2018.03.14. 18:15

Itt a bizonyíték: kitört a diktatúra!

A gonosz kormány még jobban bekeményített és az eddigi lopakodó diktatúrát nyílttá tette.

Csak, hogy senkiben ne legyen kétely, erről van szó:

Jól látja a nyájas olvasó, ez a narancsszínbe (!!!) öltözött munkás épp a legnagyobb demokrata, Karácsony Gergely plakátját távolítja el. Teszi ezt ráadásul rendőri biztosítás mellett – ami a képen ugyan nem látszik, de így van.

Mindez fényes nappal történt, a Soroksári út és a Haller utca kereszteződésénél. Szerencsére néhány bátor demokrata levideózta az esetet – gondoljunk bele, ilyen vészterhes időkben ez nem kis dolog – és el is küldte kedvenc baloldali blogjának, amely azonnal öles betűkkel hozta:

Ezek mindent megtehetnek? Döbbenet! (+videó)

A rövid blogbejegyzés azzal végződik, hogy

Üdv. Moszkvában"!

Egy másik baloldali blog is fellépett a diktatórikus módszerek ellen. A történteket azzal a szerénytelen címmel hozták le, hogy

ELKEZDÕDÖTT? ERÕSZAKKAL LEHETETLENÍTENÉK EL AZ MSZP ÉS KARÁCSONY KAMPÁNYÁT?

Elkezdődött!

Õk arra kérik olvasóikat, hogy aki hasonló megmozdulást lát bármely településen, az küldje el nekik fotókkal dokumentálva az esetet. (Mi ilyet nem kérnénk, nem akarjuk bajba keverni az olvasóinkat, még a végén elviszi őket a nagy fekete autó.)

A haladó baloldali olvasók pedig Facebookon kezdték el megosztani a történetet. Az általunk látott egyetlen poszt már több ezer megosztásnál jár, ám biztosan létezik még jó néhány. Az eset remek példája a fake news terjedésének.

A helyzet ugyanis a következő:

A villamos áramszedőjét jó párszor megfejelte Karácsony Geri, mielőtt lekerült a plakát. A haladók szerint azonban azért szedik le, mert DIKTATÚRA van.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére