Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga-Damm: „Szilágyi György rendszeresen hazudik”

HKJ

2020.06.02. 16:30

Azt, hogy a Jobbiknak nincs lelke, már régóta tudjuk. Az vette el, aki adta neki, maga a választás után leköszönt elnök, Vona Gábor.

Erről a lelketlen társaságról, s legújabb, a régi elnököt (Sneidert) megpuccsoló, őt mára a képviselőcsoportból is kirakó, minden tisztségétől megfosztó vezetőjéről, Jakabról már annyi gusztustalanságot lehetett olvasni, annyi merényletet követett már el saját szavazóik ellen is, hogy a legkitartóbb jobbikos voksolóknak sincs már kanaluk Jakab főztjéből enni.

Tegnap éppen Varga-Damm Andrea, a frakcióból frissen kizárt képviselő mondta az ATV-ben, hogy már Thürmer Gyula is zavarban lehet, mert lassan az ő területét akarja a Jobbik elfoglalni. A lelketlen Jakab már nemcsak a nemzeti jelleg hangsúlyozását mellőzi, de a határon túli magyarok érdekeinek szolgálatától is elfordul, hogy a baloldali szavazók kedvében tudjon járni.

Varga-Damm Andrea arra is felhívta a figyelmet, hogy Szilágyi Györgynek, a Jobbik alelnökének sincs lelke. A képviselő asszony egyáltalán nem kereste a szavakat, amikor kimondta:

Szilágyi György rendszeresen hazudik sajnos, amikor az az érdeke. Én vállalom, hogy ezt mondtam. Ha valaki hazudik, akkor miért ne lehetne kimondani.

Varga-Damm persze tudta ezt korábban is, csak a frakciófegyelem kötötte, meg van annyira úrinő, hogy nem piszkít abba a tányérba, ahonnan eszik.

Szilágyi eme egyáltalán nem nemes tulajdonságáról már a közvélemény is megbizonyosodhatott.

Éppen egy éve került a parlament elé a 2016-os riói olimpiáról szóló hazugsága, amely során a politikus azt állította, hogy a világeseményen való részvételét az Országgyűlés fizette.

Szilágyi olyan egyszerű ember, hogy nem gondolt arra, ha úgy történt, ahogy mondja, akkor annak nyoma van. Az Origo meg is kereste az parlament sajtóirodáját, és hamar kiderítette, az Országgyűlés Hivatala sem repülőjegyet, sem szállásköltséget nem fizetett Szilágyinak. A költségeket a Budapest 2024 Kft. állta.

Nos, ez a lelketlen, nem igazmondásáról elhíresült Szilágyi, akiről Varga-Damm Andrea zokszó nélkül kijelenti a kamerák előtt, hogy hazudik, ha az érdekei azt diktálják, most tudják milyen funkció tölt be a Jobbikban?

Ne röhögjenek, ő a szóvivő.

Képzeljék, milyen lehet a többi lélektelen, ha szóvivőnek Szilágyi a legjobb.

Az már csak hab a tortán, hogy Facebook-oldalára mottó gyanánt a következőket írta ki. „Igazságosság, őszinteség, egyenesség.”

Ez a Jobbik maga. Úgy is mondhatnám, ezek baloldaliak, ezek kommunisták.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére