Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Valódi melós az építkezésen bohóckodó Jakab Péternek: Mi a f*szt kerestek itt?!

Ányos Miklós

2021.07.02. 12:30

Peti bohóc végre találkozott egy igazi melóssal, de amit tőle kapott, azt nem fogja büszkén mesélni a parlamentben.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke éppen a sokadik „Orbán a hibás, visszavesszük, és jövőre odaadjuk” videóját forgatta egy építkezésen (hol máshol?), védőruházat és sisak nélkül, láthatóan elállva a munkagépek útját, amikor az incidens történt.

Az egyik munkagép tolatni kezdett, mire Jakab munkatársa a jármű mögé lépett, és onnan kezdett videózni. Láthatóan sem az általa levideózott felirat, sem az nem zavarta, hogy a munkagép holtterébe került:

A Darwin-díjra hajtó asszisztens maga elé motyogva próbálta megállásra kényszeríteni az igencsak hangos munkagépet. Ekkor végzett Peti bohóc a monológgal, így már közbeléphetett a remegő hangjával (amíg a felvétel tartott, le sem sz*rta, mi történik mögötte). Méltatlankodva próbálta felelősségre vonni a tőle másfél méterre leparkoló munkagép vezetőjét, de az gyorsan helyretette őt és sleppjét:

Mondtam neki, hogy menjen már félre, itt építkezés folyik! Mi a f*szt kerestek itt?”

Jakab közösségi oldalára természetesen ez a videó már úgy került ki, hogy „munkagépet küldtek ránk”.

Nyilván előtte többször elzavarták őket a munkaterület közeléből, az ugyanis veszélyes üzem, nem forgatási helyszín, és nem cirkusz. De mivel a videót gondosan megvágták, csak annyi biztos, hogy

a nép egyszerű gyermeke, a sofőrrel furikázó Jakab Péter úgy áll ki a melósokért, hogy akadályozza őket a melójukban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Titoksértéssel gyanúsítják a Gazprom-érdekeltségbe tartozó vállalat alkalmazottait

Szolgálati titkok megsértésével és Románia ásványkincseiről szerzett minősített adatok jogosulatlan kiszolgáltatásával gyanúsítja a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni román ügyészség (DIICOT) az orosz Gazprom Nyefty által ellenőrzött szerb NIS Petrol több alkalmazottját – írta kedden az Adevarul hírportál.

Zelenszkij a Twitteren szólt be Elon Musknak

Az ukrán elnök sűrű teendői közepette is szán időt egy kis trollkodásra.

Megáll az idő

Megáll az idő

Súlyos problémára világított rá a HVG a népszámlálással kapcsolatban. A kérdőívben a nemünket – maradi módon – csak férfiként, illetve nőként határozhatjuk meg. Nem egészen egyértelmű, hogy születési nemet vagy a nemi identitást kell megadni, nincs olyan opció, hogy valaki nem akar (vagy nem tud) válaszolni. Azaz a nem bináris emberek rá vannak kényszerítve, hogy olyan kategóriába sorolják magukat, amely nem tükrözi identitásukat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére