Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Válás elé néz Volner?

Horváth József György

2016.07.07. 14:58

A Jobbik alelnökének akár a gatyája is rámehet egy esetleges válásra a bokorban ácsorgás miatt.

A Ripost.hu információi szerint Volner János jobbikos alelnök bokorban pisilős ügye még tovább fokozódott. A portál szerint ugyanis Volner felesége válni akar.

Miután rajtakapták kolléganőjével, Volner János sokakat meglepve sajtónyilatkozatban ismerte be, hogy nős, családos ember létére hosszú ideje magánéleti kapcsolatban él a Jobbik-frakció jogászával.
Volner szeretője lényegében a Jobbik-alelnök feleségének kolléganője, hiszen együtt dolgoztak a Parlamentben, ahol Volner Beatrix nemcsak a frakció tanácsadója, de férje titkárnője is.
Volner gatyája is rámehet a válásra

A Ripost információi szerint a sértett feleség a rövidesen megkezdődő válóperben nemcsak közös gazdasági vállalkozásaik, valamint a cégtemetőbe került kft.-jük titkairól ránthatja le a leplet, de akár teljesen ki is semmizheti a férjét. A helyzet az, hogy Volnerék minden egyes komoly értéket jelentő vagyontárgya, a hét sok milliót érő ingatlan kivétel nélkül 100 százalékos tulajdonosként az asszony nevére lettek íratva.

Így egy 1500 m2-es telken álló 180 m2-es családi ház, egy üdülő Budapesten a XI. kerületben, Zalatárnokon 3229 m2-en szőlő, gyümölcsöskert, zártkert és rét, Pusztaedericsen  szántó és legelő, míg Szentkozmadombján több beépítetlen belterület van a feleség kizárólagos tulajdonában.

Egyelőre nincs arról pontos információ, miért döntöttek úgy, hogy az ingatlanvagyonból Volner János nevén semmi se szerepeljen, de valószínűsíthető, hogy a többnyire csődbe jutott, cégtemetőbe küldött családi cégek körüli trükközés lehet a "nincstelenség" valódi oka. Így próbálhatták elkerülni, hogy a csődök a családi vagyont is érintsék.

(Ripost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére