Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Valaki szóljon Kincsesnek, hogy szereptévesztésben van

Fodor-Horváth Zsófia

2020.04.21. 09:32

Ideje lenne a politizálás helyett az orvosok felé fordulni!

Közel két hónapja, ahogy a kormány megkezdte a járvány elleni intézkedéseit, a Magyar Orvosi Kamara oldaláról mást sem hallani: ez így nem lesz jó, nem elég, pont máshogyan kellene, ha van rajta maszk, az a baj, ha nincs, az a baj. Persze a látszati erőfölény most megvan, hiszen egy járványhelyzetben ki ne hallgatna a független és szakmai orvosi kamarára? Kár, hogy közel sem független, ennélfogva a professzionalitás sem szempont.

Kincses Gyula, a MOK elnöke, Gyurcsány volt egészségügyi államtitkára a Klubrádiónak adott interjút, ahol elmondta: ha van szakma, amely a logikus magyarázatokra és nem a katonai fegyelem betartására épül, az az orvosi hivatás. Egy igazi gyurcsányistához hűen mély cinizmussal kiemelte: Szívesen működnek együtt, ha tudják, miről van szó, és végképp nem politizálnak ellenzéki szerepben, hanem az orvosokat védik.

Azt is mondhatta volna, hogy „a kezemet figyeljék, mert csalok!”. Amikor egy gyurcsányista azt mondja, hogy nem politizál, de mégis folyamatosan Orbán ellen beszél, akkor az vajon az, aminek látszik?

Persze legyinthetnénk a gerinctelenség újabb megnyilvánulására, mert mást nagyon nem várhatunk a Böszme embereitől, de az a helyzet, hogy most krízis van. És ebben a krízisben minden nap azok az emberek állnak csatasorba és azok harcolnak, akik érdekeik érvényesítését Kincsestől várhatnák. De ő el van foglalva cinikus és öncélú harcával a kormánnyal, sőt, Orbánnal szemben, és közben cserben hagyja az orvosokat. A szomorú viszont, mondjuk ki, undorító ebben az esetben az, hogy Kincses pontosan tudja, mit csinál. Pedig, ha valamikor, hát most ideje lenne az orvosok felé fordulni!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Márki-Zay Péter, az álmodozó 

Márki-Zay Péter, az álmodozó 

Orbán Viktor a rendbontók, Márki-Zay Péter az álmodozók között került fel a Politico listájára.

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Gansperger Gyula: „Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon.” Azok a beszélgetésrészletek, amelyeket Anonymus hétfőn, illetve ma reggel küldött el az Origo szerkesztőségének, a korábbiakhoz hasonlóan szintén a Városháza értékesítéséről folyó egyeztetéseken hangzottak el, ám nagyrészt a hazai baloldal külföldi kapcsolatrendszeréről és finanszírozásáról szólnak. A legfrissebb hanganyag a tárgyalás kötetlenebb beszélgetéseit tartalmazza, amikor Gansperger Gyula, Bajnai Gordon harcostársa a magyar baloldal és a külföldi gazdasági és politikai érdekkörök összefonódásáról tár fel újabb megdöbbentő részleteket.

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Kyle Rittenhouse visszaszólt LeBron Jamesnek a tweetje miatt, amelyben kigúnyolta az emberölési perében tett vallomását, mielőtt minden vádpontban felmentették volna.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére