Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Valaki szóljon Kincsesnek, hogy szereptévesztésben van

Fodor-Horváth Zsófia

2020.04.21. 09:32

Ideje lenne a politizálás helyett az orvosok felé fordulni!

Közel két hónapja, ahogy a kormány megkezdte a járvány elleni intézkedéseit, a Magyar Orvosi Kamara oldaláról mást sem hallani: ez így nem lesz jó, nem elég, pont máshogyan kellene, ha van rajta maszk, az a baj, ha nincs, az a baj. Persze a látszati erőfölény most megvan, hiszen egy járványhelyzetben ki ne hallgatna a független és szakmai orvosi kamarára? Kár, hogy közel sem független, ennélfogva a professzionalitás sem szempont.

Kincses Gyula, a MOK elnöke, Gyurcsány volt egészségügyi államtitkára a Klubrádiónak adott interjút, ahol elmondta: ha van szakma, amely a logikus magyarázatokra és nem a katonai fegyelem betartására épül, az az orvosi hivatás. Egy igazi gyurcsányistához hűen mély cinizmussal kiemelte: Szívesen működnek együtt, ha tudják, miről van szó, és végképp nem politizálnak ellenzéki szerepben, hanem az orvosokat védik.

Azt is mondhatta volna, hogy „a kezemet figyeljék, mert csalok!”. Amikor egy gyurcsányista azt mondja, hogy nem politizál, de mégis folyamatosan Orbán ellen beszél, akkor az vajon az, aminek látszik?

Persze legyinthetnénk a gerinctelenség újabb megnyilvánulására, mert mást nagyon nem várhatunk a Böszme embereitől, de az a helyzet, hogy most krízis van. És ebben a krízisben minden nap azok az emberek állnak csatasorba és azok harcolnak, akik érdekeik érvényesítését Kincsestől várhatnák. De ő el van foglalva cinikus és öncélú harcával a kormánnyal, sőt, Orbánnal szemben, és közben cserben hagyja az orvosokat. A szomorú viszont, mondjuk ki, undorító ebben az esetben az, hogy Kincses pontosan tudja, mit csinál. Pedig, ha valamikor, hát most ideje lenne az orvosok felé fordulni!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán kikacagja Dobrevék zsibbasztóan unalmas vádaskodását

Orbán kikacagja Dobrevék zsibbasztóan unalmas vádaskodását

Dobrev Klárát az ember igényesebb politikusnak képzelte annál, semhogy éveken keresztül ugyanazt a mantrát nyomja Orbán Viktorról. Őt egyáltalán nem ösztökéli találékonyságra a zsibbasztó unalom.

A 444 megint fordítva ül a lovon

A 444 megint fordítva ül a lovon

Egy amerikai demokrata az abortuszt támogatja, emiatt nem áldozhat – a 444 szerint ez beavatkozás a demokráciába.

Amerikai különleges erők tagjait vetheti be a Pentagon a kijevi nagykövetség védelmére

A The Wall Street Journal vasárnapi jelentése szerint a Fehér Ház továbbra is aggódik az Ukrajnában tartózkodó amerikai diplomaták miatt.

Varsó már nem vesz orosz gázt, a németek pedig ránk kényszerítenék az akaratukat

A lengyelek ráléptek egy olyan útra, amilyenre a magyarok nem léphetnek rá. Vajon szorult még valamennyi tolerancia az Európai Bizottság tagjaiba, hogy tiszteletbe tartsák az álláspontunkat?

Támad a majomhimlő – mutatjuk, mit kell tudni a kórságról

Támad a majomhimlő – mutatjuk, mit kell tudni a kórságról

Itt az újabb dolog, amitől rettegni lehet. Egy cikkben szedtük össze a legfontosabb dolgokat a majomhimlő járványról (?).

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére