Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vajon Kunhalmiék meg tudnak fejteni egy keresztrejtvényt? Küldtünk nekik egyet!

Filipp Dávid

2022.02.12. 11:00

Aprócska teszt, hogy kiderüljön igaza volt-e Márki-Zay Péternek.

 

Úgy tűnik, Márki-Zay Péter valamiért fetisizálja a keresztrejtvényeket. A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint a vidéki jobboldali emberek egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni – annyira buták. De a hódmezővásárhelyi polgármester elmélete a nőkre is kiterjed.

A minap előkerült egy felvétel, amint a kapitány egy keresztrejtvényről értekezik, amelyet egy „vidéki Fidesz-szavazó” küldött neki. Mint a videóban is elhangzik, a „helyesírása alapján” gondolja azt, hogy küldte neki a keresztrejtvényt, majd elhangzik az is, hogy mivel egy darab rejtvény nincs megfejtve az újságból, ezért „nem tudjuk, hogy ő mennyire saját kútfőből tudta megfejteni”.

Például a keresztrejtvényfejtős megoldás, és tessék elképzelni, hogy küldtek nekem, ez a vidéki Fidesz-szavazó küldött nekem egy teljesen megfejtett keresztrejtvény újságot. Tehát fantasztikus, ez a szegény asszony, lehet, hogy egyébként asszony, nem tudom, a helyesírása alapján gondolom csak. Hát szépséghibája csak, hogy ez az asszony egy olyan újságot küldött. amiben az egyik keresztrejtvény ugyan nem volt megfejtve, a többi ugyan meg volt fejtve, de ebben benne van a megoldás is mindenhol. Tehát nem tudjuk, hogy ő mennyire saját kútfőből tudta megfejteni”

fogalmazott Márki-Zay Péter.

Érdekes eszmefuttatások ezek, azonban Márki-Zay Pétertől nem meglepőek.

Éppen ezért a 888.hu egy gyors felmérést szeretne végezni a kapitány szövetségesei között. A következő kérdésekkel fordultunk baloldali nőnemű politikusokhoz:

 • Mi a véleménye Márki-Zay Péter keresztrejtvényes kijelentéseiről?
 • Ön meg tud fejteni egy keresztrejtvényt?
 • Amennyiben az előző kérdésre igen a válasz, a csatolt keresztrejtvényt kitöltve visszaküldené nekem?

A címzettek:

 • Bősz Anett
 • Kunhalmi Ágnes
 • Gurmai Zita
 • Szabó Tímea
 • Vadai Ágnes
 • Donáth Anna
 • Cseh Katalin
 • Dobrev Klára

Természetesen egy apró teszt is szükséges ahhoz, hogy kiderüljön a nők tudnak-e keresztrejtvényt fejteni, ezért egy feladványt mellékeltünk az e-mailben.

Amint választ kapunk a képviselőnőktől, külön cikkben beszámolunk róla.

Természeten olvasóinkat is arra biztatjuk, hogy fejtsék meg a keresztrejtvényt. A megfejtetéseket a [email protected] címre várjuk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nem sokáig láthattuk a honi sajtó megfelelő érzékenységgel megáldott felületein a címlapra kínálkozó hírt: „orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni meccs előtt.” Az írás nyilván osztatlan rettegést aratott az ilyesmire fogékonyak körében, ám a szenzációs anyagot később törölték.

Vegyi fegyvert vetett be az ukrán hadsereg az oroszok szerint

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz katonai szóvivő pedig bejelentette, hogy „önkéntes rohamosztagok” elfoglalták Mihajlivka települést Donyeck város közelében.

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

Hónapok óta tart a rendszerváltás óta kirobbant legnagyobb kampánypénzbotrány, amely a dollárbaloldalhoz kötődik. A Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő a Klasszis Klub című műsorban vallott a guruló dollárokról: szerinte mindenki tudja, hogy nagy külföldi támogatóktól jött a pénz, amit a baloldal kampányra költött.

Gyerekeknek nyomja a BLM-propagandát a Disney

Korán kezdik az agymosást a cégnél.

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Vajon eljött annak az ideje, hogy az LMBTQ már a gyermekeket molesztálókat is védelmébe veszi?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére