Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ujhelyi Pisti Brüsszel érdekében kongatja a harangokat

Horváth K. József

2021.08.23. 17:20

Ujhelyi Pisti izgalomba jött. Részint azért, mert ma megkezdődött a baloldal előválasztásán induló jelöltjeinek aláírásgyűjtő kampánya, részint azért, mert így adódott a téma az újabb vasárnapi nyílt leveléhez, amelyet ezúttal is a Facebook-oldalán jelentetett meg.

 

Ujhelyi úgy mondja, hogy a harangozással figyelmeztetni akar a rezsim bűneire. A szocialista főokos EP-képviselő Orbán Viktor 2014-es tusványosi beszéde után fogadta meg, hogy minden héten ír egy nyílt levelet, úgymond a rezsim bűneiről. Ez volt az az emlékezetes beszéd, amelyben a kormányfő meghirdette az illiberális állam szükségességét. Ez tömören azt jelenti, hogy „liberális állam helyett nemzeti államot kell szervezni, amely nem egyének halmaza, hanem egy közösség, amelyet fejleszteni és erősíteni kell”.

Ez különösen az elevenébe vághatott a folyamatosan Brüsszelnek szurkoló szocialista képviselőnek, aki soha nem mulasztja el segíteni az unió Magyarország elleni támadását. Ujhelyi nem a magyar szuverenitás erősítésében érdekelt, nem Magyarország szabadságának kiteljesítésében leli boldogságát, hanem például abban, hogy Brüsszel minél gyorsabban építse ki végre a birodalmi elven működő Európai Egyesült Államokat, hogy egy központból igazgathasson minden országot, teljesen megszüntetve azok önállóságát. Ehhez fontos eszköz a migránsok korlátozás nélküli beengedése, az agyak genderista összezavarása, hogy előbb-utóbb senki ne legyen vele tisztában, fiú-e vagy lány. Hadd térjenek rá végre az ön- és nemzetpusztítás egyenes útjára.

Legutóbb a gyermekvédelmi törvény visszavonása érdekében támadt Ujhelyi az unióval együtt az országra. Ötgyerekes apaként sem riadva vissza attól, hogy kiszolgáltassák gyerekeinket az LMBTQ-propagandának és a leselkedő pedofilakcióknak, amelyek megakadályozására ez a törvény megszületett. S amely törvényt a magyar kormány – éppen a gyerekek védelmében – semmi szín alatt nem óhajt visszavonni.

Ujhelyi tehát boldog, hogy új szakaszába lépett a baloldal szervezkedése a kormány megdöntésére. Ami persze nem más, mint a választópolgárok újabb átverése. Miközben ugyanis azt harsogják, hogy a jelöltek közül a polgárok jelölhetik ki a legalkalmasabbat, a pártok a háttérben már a 106 választókerület legtöbbjében megállapodtak arról, ki képviseli majd az adott pártot az egyes körzetekben. Aljas liberális sunnyogás ez is, semmi más, ami csak arra jó, hogy az előválasztási hisztivel megpróbálják mozgósítani a voksolókat az áprilisi tényleges megmérettetésre.

Maga Ujhelyi is beismeri, hogy eddigi „irodalmi munkássága” hiábavaló volt. Azt írja: „Háromszáztizenkettedik alkalommal kongatom a harangokat, mert úgy látszik, még mindig szükség van rá.” Vagyis hét éve harangozik, de senki oda sem bajszint. Ellenkező esetben nem érezné úgy, hogy még mindig szükség van a harangozásra. Hozzátéve: „És mert radikális európai demokrataként ez a dolgom.”

A radikális európai demokrata pedig éppen úgy cselekszik, ahogy Brüsszel, Soros és Gyurcsány egy emberként előírja. Meg akarja szüntetni hazánk nemzeti önállóságát, a Kárpát-medencében a magyarok helyén keverék nép virágzását képzeli el, örömmel szentesítve a saría fennhatóságát.

A magyarok nem hülyék. Tudják, hogy kik követtek el igazi bűnöket a nemzettel szemben. Rossz célok érdekében pedig nem támogatnak senkit. Hiába kongatja Brüsszel érdekében a harangokat Ujhelyi Pisti.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Nagy a riadalom a baloldalon, mit fog csinálni a kormány a háború miatti vészhelyzeti felhatalmazással, miközben a Fővárosi Közgyűlésben arra nem voltak képesek, hogy határozatképességet biztosítsanak a mai ülésre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére