Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ujhelyi a patkányozás után most az MSZP határkerítést lebontó terveit próbálta meg elhazudni

Vincze Viktor Attila

2019.05.07. 21:00

Ujhelyi István hétfőn még a kerítésmentes Európáért kampányolt. Az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője azonban hiába bukott le így nyilvánosan azzal, hogy az európai szocialistákkal együtt a magyar határkerítés lebontását ígérte, a szoci politikus mára már amnéziás lett, azzal mentegetőzik, hogy ő nem is arra gondolt. Lehet, hogy ott sem volt?

Nehéz követni az MSZP EP-választási kampányfőnökének a pálfordulásait.

Érdekes módon hétfőn még félre nem érthetően a kerítések – és így a magyar határkerítés – megszüntetésének a fontosságáról beszélt.

Szavazzanak az MSZP-Párbeszéd listájára, ha kerítésmentes EU-ra vágynak

mondta Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője hétfőn Sopronban, a szocik nemzetközi baloldali elvbarátainak a belterjes közösségében.

Mára viszont már megvilágosodott, egy 180 fokos fordulatot véve azt állítja, hogy ő nem is a magyar határkerítésnek, hanem a hajdani államszocialista vasfüggönynek a lebontásáról beszélt csak.

Ujhelyi István |Fotó: MTI Fotóbank

Ezzel a hajmeresztő elterelési manőverrel Ujhelyi teljesen nyilvánvalóan csak egy újabb, a patkányozáshoz hasonló kommunikációs öngólt rúgott. Teljesen felesleges, értelmetlen és szánalmas az MSZP politikusának az utólagos magyarázkodása arról a teljesen nyilvánvaló tényről, hogy az MSZP, ahogy a teljes ballib ellenzék is, lebontaná a magyar határt védő kerítést, ha tehetné. Ujhelyi most a magyar határkerítés lebontásáról szóló saját szavait pont olyan hitelességgel próbálja meg kimagyarázni, mint ahogy Bangóné megpróbálta néhány napja letagadni, hogy ő bizony Európában példátlan és elfogadhatatlan módon, de lepatkányozta a politikai ellenfelének tartott Fidesz több millió szavazóját.

A kerítésmentes Európa megvalósításának a terve ráadásul még az MSZP választási programjában is szerepel.

Az MSZP nem bontja le a déli határkerítést, de sohasem tesz le arról a céljáról, hogy olyan hazában, olyan Európai Unióban éljünk, ahol nincs szükség kerítésekre

– olvasható a párt EP-választási programjában.

Lehet, hogy Ujhelyi István – Bangóné példáját követve – egy kicsit (azaz konkrétan teljesen) visszavonulhatna a 2019-es EP-választástól.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére