Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb részletek kerültek nyilvánosságra Vona Gábor meleg kapcsolatairól

888.hu

2018.03.28. 13:37

A legfrissebb hírek szerint a külvilág felé homofób politikus képét mutató Vona Gábor a 2000-es évek elején Rózsa-Flores Eduardo radikális körének tagjaival kezdhetett el homoszexuális közösségekbe járni. A Jobbik elnöke ebben az idõben ismerte meg a transzexuális elõadómûvészt, Amanda Elstakot is, akivel aztán Terry Black mulatójában és lakásán is többször találkoztak.

Az Origo szerint Vona Gábornak, a Jobbik elnökének bizonyíthatóan voltak homoszexuális kapcsolatai abban az időszakban, amikor éveken át erősen homofób kijelentéseket tett.

Ezt 11 tény bizonyítja – állítja az online portál:

1. Korábban Terry Black szólította fel Vona Gábort, hogy vallja be hűtlenségét, aki ennek eleget is tett, vagyis Terry Black jobban ismeri Vona magánéletét, mint azt Vona elismeri.

2. A Kapu nevű újság szerkesztőségében Brády Zoltán főszerkesztő rendszeresen szervezett jobboldali ifjúsági találkozókat.

3. Az ennél az újságnál dolgozó Rózsa-Flores Eduardo sokszor a szerkesztőségben tartott előadásokat azoknak a MIÉP-ből kizárt fiataloknak, akik közül később többen a Jobbik vezetőivé váltak.

4. A találkozók célja, hogy fiatal, értelmiségi férfiak megvitassák a világ dolgait. Újságírók, színészek és ifjú politikusok is részt vettek a találkozókon. A beszélgetések után jött a szórakozás.

5. Amanda Elstak azt nyilatkozta, hogy a Kertész utcában, Terry Black homoszexuálisok által látogatott Lokál nevű szórakozóhelyén találkozott először Vona Gáborral.

6. Terry Black egy 2018. március 09. napján kelt bírósági iratban azt nyilatkozta, hogy Vona Gábor Rózsa-Flores Eduardo társaságában többször megfordult a Lokál nevű szórakozóhelyen.

7. Amanda és Vona a találkozásuk után heti, kétheti viszonylatban találkoztak. A Lokálból többen átmentek Terry Black lakásába. Vona Gábor Rózsa-Flores Eduardóval jelent meg rendszeresen Terrynél zárás után.

8. Szintén a 2018. március 09. napján kelt bírósági iratban szerepel, hogy Vona Gábor Terry Black 1146 Budapest, Thököly út 46. fsz. 5. szám alatti lakásában Amanda Elstakkal többször találkozott, és vele külön szobában kettesben maradt.

9. A WikiLeaks iratok szerint az amerikai nagykövetség arról értesült, hogy Rózsa-Flores Eduardo szeretője volt Tóásó Előd, akivel Bolíviába utazott. Ezen körülmény alapján igazolt, hogy önmagában a Rózsa-Floresszel való kapcsolata is igazolja a meleg kapcsolatot. Terry szerint több volt, mint munkakapcsolat.(Tóásó Előd évekig volt fogoly Bolíviában, most Simicska Lajos, a Jobbikot irányító oligarcha tévéjében dolgozik.)

10. A 2018. március 21-i tárgyaláson Vona ügyvédje azt mondta, hogy sem ő, sem Vona Gábor nem találkozott Rózsa-Flores Eduardóval.

11. Ehhez képest Vona Gábor 2008-ban Rózsa-Flores Eduardóval és Bíber Józseffel lakossági fórumot tartott Bátonyterenyén. Erről fénykép is készült. Rózsa-Flores előadásokat tartott a Jobbik és Gárda meghívására. A TV2 kapcsolatukat részletesen feldolgozta.

Vona véleménye a melegekről azonnal megváltozott Terry Black feltűnése után

2010. február 25-én Vona Gábor a Ma Reggel című műsorban azt mondta:

A meleg szót visszakövetelem magamnak! Ha én azt mondom, hogy meleg reggelre ébredtem, azt nem akarom, hogy azt jelentse, felhúztam a redőnyt, és Terry Black mosolygott be az ablakon."

2012-ben a Jobbik benyújtott a parlamentben egy törvényjavaslatot, aminek az "Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása érdekében szükséges törvénymódosításokról szóló javaslat" címet adták. A Jobbik a homoszexualitást a törvényjavaslatban szexuális magatartászavarnak nevezte, és három év börtönnel fenyegette azokat, akik népszerűsítik a "más azonos nemű személlyel folytatott szexuális kapcsolatot", amit a Jobbik fajtalanságnak nevezett a törvényjavaslatban.

Aztán Vona Gábor "beteg provokációnak" nevezte a melegfelvonulást. 2012 nyarán ezt mondta:

A felvonulásuk nem más, mint egy beteg provokáció, amellyel kapcsolatban egyértelmű az álláspontom. De egyben mindenki biztos lehet. Ha rajtunk múlik, itt többet nem lesz ilyen felvonulás."

Ugyanebben a témában szólalt meg a Jobbik elnöke 2015 nyarán is.

Akkor a Vona7 című műsornak azt mondta, szerinte nyilván szellemesen, hogy ő is melegházasságban él. Szerinte viszont "a homoszexuálisok együttélése nem tartozik ebbe a kategóriába". (AJobbik elnöke saját bevallása szerint több nővel is folytatott szerelmi viszonyt, miközben házasságban élt gyermeke édesanyjával.)

Amióta viszont Terry Black a nyilvánosság elé állt, és elmondta, hogy melegpartikon találkozott Vonával, a Jobbik-elnöke azóta abbahagyta a melegek szidalmazását.

A melegpartikról, ahol Vona Gábor rendszeresen részt vett, hamarosan újabb részleteket közöl az Origo.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„A magyar politikusoknak nyilvánvaló intellektuális fölényük van a szlovák politikusokkal szemben”

„A magyar politikusoknak nyilvánvaló intellektuális fölényük van a szlovák politikusokkal szemben”

Dominik Zelinsky szociológus szerint a magyarok szilárdabb ideológiai alapokra építenek, az ujjuk köré csavarták az amerikai konzervatív kommentátorokat, és még Közép-Európáról is van víziójuk – írta a Mandiner szerdán.

Sok alkoholt isznak Angliában az LMBTQ-tagok, ezért könyvesboltot nyitottak nekik

Sok alkoholt isznak Angliában az LMBTQ-tagok, ezért könyvesboltot nyitottak nekik

Sokan úgy vélekednek az alkoholról, hogy az a kultúrájuk része.

Kiderült, ki bújik Dobrev Klára bőrébe az Elk*rtuk című filmben

Vajon ki alakíthatja Dobrev Klárát a 2006-os őszödi beszéd utáni eseményeket feldolgozó „Elk*rtuk” című filmben? A Megafilm által gyártott első magyar politikai krimi múlt héten debütált traileréből a szemfüles nézők már kitalálhatták, hogy Gubás Gabi bújt Klára bőrébe. A színésznő a szerepről először az „Elk*rtuk” című nagyjátékfilm hivatalos Facebook-oldalán mesélt egy interjúban, amelyből kiderül, miért vállalta el a szerepet.

Nem érdekli az áldozatsegítés ügye a hecckampányra mindig vevő fake news hálózatot

Varga Judit igazságügyi miniszter számolt be arról, hogy a balliberális média magáról a szakmai konferenciáról már elfelejtett beszámolni.

Soros mozgósította aktivistáit, hogy követeljék ki a migránsoknak az állampolgárságot

Soros mozgósította aktivistáit, hogy követeljék ki a migránsoknak az állampolgárságot

A milliárdoshoz szorosan kötődő szervezetek kedden aktivistákat telepítettek Washingtonba.

Akadályozzák az Elk*rtuk vetítését, Márki-Zay a szólásszabadság ellen, a pedofíliát mosdatja egy Disney-sztár

Akadályozzák az Elk*rtuk vetítését, Márki-Zay a szólásszabadság ellen, a pedofíliát mosdatja egy Disney-sztár

A Budapest Filmhez tartozó hat moziból mindössze egyben adtak lehetőséget a premierre. Márki-Zay Péter elhallgattatná kritikusait. A Disney egyik sztárja pedig még csak nem is tagadja le pedofilbarát írását.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére