Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb jobbikos képviselõrõl derült ki, hogy csalja a feleségét

Tóth Dalma

2016.09.02. 14:28

Kulcsár Gergely a Jobbik parlamenti képviselõje egy fiatalkorú lánnyal folytatott viszont - írja a Ripost.

Kulcsár Gergely a Jobbik parlamenti képviselője egy fiatalkorú lánnyal folytatott viszont — írja a Ripost.

A négygyerekes családapa egy a Jobbik ifjúsági tagozatában aktív 18 év alatti lánnyal folytatott viszonyt. Az információt a Jobbik etikai bizottságából kiszivárgó dokumentumok támasztják alá, miszerint több vizsgálatot is tartottak az ügyben. A botrányt próbálták eltussolni, de az esetről tudomást szerzett felháborodott párttagok etikai eljárást kezdeményeztek a parlamenti képviselő ellen.

A jobbikos politikus korábban azzal került a kamerák kereszttüzébe, hogy beleköpött a Duna-parton lévő holokauszt-emlékműbe. Az esetről Facebook oldalán posztolt egy képet, ami mellé azt írta: "Ma délután egy kis feltöltődésre vágytam, ezért meglátogattam a Duna parton, a képen látható vidám helyet. A kép a cipőbe köpés után készült. Mindenkinek ajánlom, hogy ha szomorú vagy fáradt, látogasson el ide, meg jön a kedve folytatni a munkát, amit őseink sajnos nem fejeztek be!” 

A Jobbik akkor megerősítettek, hogy a kép valódi, azonban "Kulcsár Gergely megbánta a tettét, amit hirtelen felindulásból követett el”. Vona Gábor vezekelni küldte a képviselőt.

A Központi nyomozó Főügyészség 2015 novemberében megszüntette a jobbikos Kulcsár Gergely parlamenti képviselő ellen a nemzetiszocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása gyanúja miatt tavasszal indított nyomozást.

Korábban Vona Gábor is csalta feleségét

A Jobbik vezetője hosszú időn keresztül csalta a feleségét. Szeretőjét nyilvánosan a párt rendezvényein is felvállalta. Vona Gábor nem tagadta a házasságtörést. Partnere akkor egy 44 éves elvált asszony volt.

Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam, igyekszem tanulni belőle”

- mondta a pártelnök a történtekre reagálva.

Legutóbb Volner János keveredett szexbotrányba

A Jobbik frakcióvezetője 20 percet töltöttel el a bokrok között egy fiatal nővel. Amikor meglátta, hogy lefotózták, elhajtott. Volner János nős, két gyereke van. Állítása szerint csak pisilni álltak meg a fák között és a nő egy cigire is rágyújtott. Később arra is fény derült, hogy a titokzatos nő és Volner János felesége korábban munkatársak voltak.

A keresztényértékeket valló, nemzeti konzervatív, családcentrikus pártban, egyre többen buknak le szexbotrányok miatt.

(Ripost)


A Ripost cikkére Kulcsár Gergely a Jobbik országgyűlési képviselője a következőt reagálta:

"A személyemmel kapcsolatos hazugság egy négy évvel ezelőtti rosszindulatú pletykán alapul, a teljesen hamis vádaskodást már akkor cáfoltam. Mindent elmond a Ripost időben csapongó, hazugságoktól és csúsztatásoktól hemzsegő anyagáról, hogy még az az állításuk sem stimmel, mennyi gyermekem van. A Fidesz egy évekkel ezelőtti pletykával akarja elterelni a figyelmet politikusaik jelenlegi korrupciós, maffia és prostituált ügyeiről. Mindazokkal szemben megteszem a szükséges jogi lépéseket, akik a rágalmakat leközölték, vagy leközlik."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére