Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tüttő ledobná Magyarországra a gazdasági atombombát, csak Orbán véd meg tőle

Horváth K. József

2022.06.13. 15:00

Tüttő Kata szocialista főpolgármester-helyettes ismét bebizonyította, hogy lélekben nem Magyarországon él. Fogalma sincs arról, hogy amit ő most rezsicsökkentés címén javasol, azt a magyarok napi gyakorlatként régóta alkalmazzák.

 

És ne feledjük, álláspontja mögött ott van a teljes baloldal Gyurcsányostól, Karácsonyostól, Dobrevestől, miközben ugyanis a józan elmék azonnal tiltakozni kezdtek Tüttő felháborító kijelentése nyomán, a baloldal reprezentánsai hallgattak, mint az a bizonyos a fűben.

Tüttő ugyanis azt nagy okosságot bírta előhozni a Spirit FM-en, hogy „mindenki a maga területén gondolja végig, hogy hol tud egy kicsivel kevesebb energiát fogyasztani. Akár az autóhasználat mérséklésével, akár az otthoni fűtési, hűtési, főzési szokásoknak az újragondolásával, tehát mindenki nézze meg, hogy milyen mennyiségű energiát fogyaszt, és hogyan tudná azt csökkenteni. (…) Ha mindenki egy kicsit átgondolja, hogy mi az, ami elviselhető, az nem csak arról szól, hogy az energia számláját ő most tudja optimalizálni, hanem hozzájárul ahhoz, hogy béke legyen Európában. És ez szerintem egy nagyon fontos ügy.”

 

Ha lehet az undorító beszédet fokozni, akkor ezzel a „béke legyen Európában” fordulattal Tüttő a gyomorforgató tartalmat is csúcsra járatta.

Karácsony helyette ugyanis nem állít kevesebbet, minthogy Magyarország bojkottálja az orosz energiaimportot, s ezzel saját elhatározásából – Orbán szavaival – dobjon gazdasági atombombát saját hazájára. Mi több, Tüttő tisztában van vele, hogy a magyar békeszerető nép, s úgy állítja be a dolgot, hogy legyen lelkiismeret-furdalása azért, mert háború van Európában.

Tüttő ezekkel a látszólag a magyaroknak jót akaró, mézes-mázos szavaival, meg a béke hiányának felemlegetésével éppen nem a budapestiek érdekét képviseli, hanem a Nyugatét. Azét a Nyugatét, amelynek lakossága – gazdagsága révén – könnyebben elviseli a már ma is 900 forint körüli literenkénti benzinárakat, mint például a magyar lakosság tenné. Neki a 480 forintos ár mellett is spórolni kell, hogy a korábbinak megfelelő mértékbe használja az autóját, s fizesse a háború miatt komoly mértékben emelkedő árakat. Tüttő is jól tudja, hogy a magas fogyasztói árak drasztikusan tovább emelkednének, ha az orosz kőolajról le kellene mondanunk. De azért agitál érvel mellette és nem szégyelli magát.

 

Sajnálatos, de tény, Karácsony helyettese, kifejezetten rosszat akar a magyaroknak, amikor Frans Timmermansnak, az Európai Bizottság alelnökének az iránymutatását szinte szó szerint átveszi. „Fűtsenek kevesebbet és az azonnali mosás helyett inkább szellőztessék ki a ruhákat.” – volt képes mondani, akinek havi 10 millió forintot meghaladó fizetésért nyilván nem kell majd szellőztetni a ruhákat és kevesebbet főzni, fűteni és vizet használni. Ahogy Tüttő Katának sem, hiszen ő az egyik leggazdagabb magyar milliárdos, Leisztinger Tamás exneje, közös gyerekeik anyja. A spórolásról saját életében talán nem is hallott, a közösség esetében is csak akkor, amikor Brüsszelből Gyurcsányon át megsúghatták neki, mondjon ő is olyanokat, mint Frans Timmermans. És ő mondta, mert ő is az Európai Egyesült Államok szekerét tolja, hogy a magyar nemzetállam függetlensége mielőbb a Holdba legyen.

Az ő spórolásáról csak annyit, hogy tavaly Zakynthos szigetén a maga által megosztott videón az látszik, amint egy ló hátán kilovagol a tengerből. Nyilvános adat, a turisztikai szolgáltatásért alkalmanként több százezer forintot kérnek.

El tudják képzelni, hogy ez a nő fél a gazdasági atombombától, hogy kevesebbet főz, fűt, hűt, zuhanyozik, hogy segítse a béke kiteljesedését? Csak a magyarokat eteti ezzel a hülyeséggel.

A Böszme ezt röviden így fogalmazta meg: – „Egy lószart, mama!”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Németország pedig Katartól fogja venni a demokratikus LNG-t!

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére