Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Túl a szivárványon, avagy gondolatok a Pride margójára

Szeneka

2019.08.04. 17:00

Most, hogy júniusban túlestünk az első egy hónapos Pride-on, szükséges néhány következtetést levonni, mielőtt jövőre még tovább terjeszkedne ez a jelenség, mely életünkbe egyre gyakrabban beleavatkozik.

Az első, hogy bár a Pride-ot a törvény engedélyezi, ez nem jelenti azt, hogy el kellene fogadni. Az életben számtalan olyan dolog létezik, ami törvényes, mégis rossz, káros vagy erkölcstelen. Ilyen például a megcsalás vagy a hazugság. A törvény ezeket nem azért nem bünteti, mert normális, helyénvaló dolgoknak tartaná őket, hanem mert a társadalomra és az egyénre bízza a kezelésüket. Ugyanide tartozik a homoszexuális propaganda is. Az emberi közösségek rendelkeznek morális iránytűvel, amely akkor is működik, ha valamire nincsenek írott törvények. Akkor járunk el tehát helyesen, ha hallgatunk erre az iránytűre, és elutasítjuk a homoszexuális propagandát törvényektől függetlenül is.

A második annak megállapítása, hogy erőfölényben vagy erőhátrányban vannak-e azok, akik a homoszexuális propagandát terjesztik. Mivel manapság az érdekérvényesítéshez az áldozati pozíció a legkedvezőbb, az LMBTQ-lobbi pedig áldozatnak mutatja be magát, ezért fontos erre válaszolni. Az LMBTQ-propaganda mögött számos külföldről pénzelt szervezet áll, multinacionális cégvezetők, nyugati nagykövetek, közéleti személyek, a nemzetközi média stb. támogatják terjesztését. Ezzel szemben a Pride-ot és mondanivalóját elutasító hétköznapi emberek mögött nincsenek ilyen nem kormányzati szervezetek, nagy hatalmú magánszemélyek vagy külföldi támogatók.

Megállapíthatjuk tehát, hogy a homoszexuális propagandát hirdetők egyrészt hatalmas erőfölényben vannak a hétköznapi emberrel szemben érdekérvényesítés tekintetében, másrészt offenzívát folytatnak. Mindig újabb követelésekkel lépnek fel a többség akarata ellenében. A valóságban az áldozati szerepben tetszelgő, jóságos homoszexuális képe (aki kizárólag a jogegyenlőségért küzd azzal, hogy vibrátornak öltözik) abszolút hamis. Hatalmas befolyásával élve egy kisebbség a többségnek szeretne diktálni, a toleranciát pedig egy egyirányú utcaként értelmezi, amely kizárólag az ő tagjaira vonatkozik.

A harmadik dolog, hogy a Pride mint felvonulás valódi célját nagyon kevesen értik.

Magyarországon ugyanis van az emberek között egy közmegegyezés, amely nagyjából így hangzik: „Csináljon mindenki amit akar, de mást hagyjon békén vele. Senki ne kényszerítse az akaratát a másikra.”. Amikor azonban a Pride miatt lezárják a belvárost több százezer ember közlekedését akadályozva, akkor valójában ezt a közmegegyezést szegik meg a homoszexuálisok szimbolikusan és valóságosan is. Rákényszerítik az akaratukat másokra, a fővárosiak és az átutazók nem közlekedhetnek úgy, ahogy szeretnének.

A Pride hivatalosan egy szabadtéri rendezvény, amely az LMBTQ-közösség tagjait és eredményeit hivatott ünnepelni. Erre tökéletesen megfelelne valamelyik Duna-sziget is, nekik azonban fontos a közlekedés akadályozása, fontos, hogy magánügyükkel mások életébe belefolyjanak. A Pride mint szimbólum mögött átszűrődik a valódi szándék: nem együtt akarnak élni a többségi társadalommal, hanem a befolyásuk alá akarják vonni.

A negyedik és talán legfontosabb megállapítás pedig ahhoz kapcsolódik, hogy egy közösség általában minél jobban el van nyomva, annál jobban ellenáll. Amikor viszont egyenlő félként kezelik, az ellentét és a követelések megszűnnek, megvalósul a békés együttélés.

Az LMBTQ-közösségre azonban éppen a fenti ellenkezője igaz. A legkevésbé ott látjuk őket lázadni, ahol nem engedélyezett a homoszexuális propaganda (például Oroszországban). Ezzel szemben ahol minden tökéletesen az akaratuknak megfelelően történik (sőt, pozitív diszkriminációban részesülnek, például állásinterjúkon), ott provokálnak a legjobban és éppen ezekben az államokban a legagresszívebbek. Ilyen például Amerikában Kalifornia vagy New York állam, ahol bár mindenben egyenlőek, házasodhatnak és örökbe is fogadhatnak gyermekeket, mégis egymillió főt meghaladó Pride-felvonulásokat tartanak. Ezeken az eseményeken csúcsra jár a provokáció, meztelenkednek, az utcán közösülnek, minél nagyobb mértékben próbálják bevonni aberrációikba a gyermekeket is. A velük szemben leginkább toleráns országokban/államokban az LMBTQ-közösség semmilyen határt nem ismer.

Mi ebből a tanulság? Az, hogy jobb, ha megértjük, nincs értelme újabb és újabb engedményeket tenni, sosem fognak a követelésekkel leállni, sosem lesz elég. A Pride nem elnyomott kisebbségként, hanem politikai szervezetként működik, amelynek célja a társadalmi élet befolyásolása, megváltoztatása, az érdekérvényesítés. Értelmetlen hátrálni előtte és a közélet újabb területeit neki átadni.

A homoszexuális propagandát pedig – mielőtt tovább terjeszkedne – a Pride-nál kell megállítani.

Végszónak talán még annyit, hogy néhány interjút megnézve érdemes különbséget tenni a Pride politikailag motivált szervezői és a résztvevői között. Ami a résztvevőket illeti, néhány agresszív homoszexuálistól eltekintve a többség inkább utat vesztett, szeretethiányos fiatalnak tűnik, akiket éppen ezért nagyon könnyű befolyásolni. Ha valaki ünnepelni akarja őket, az mindig szimpatikusabb lesz számukra, mint aki az életvitelüket és a követeléseiket helyteleníti. Az életben azonban már sajnos számtalanszor előfordult, hogy akiket egy közösség a barátainak hisz, kizárólag érdekből hízelegnek neki.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Szombaton ismét több tízezren vonultak az utcára Minszkben

Szombaton ismét több tízezren vonultak az utcára Minszkben

Lukasenka szerint nincs szükség külföldi közvetítőkre.

Hamiltoné az első rajthely Spanyolországban

A pontversenyben élen álló Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését Barcelonában, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat az élről.

Na, mit hazudott ma az Index?

Na, mit hazudott ma az Index?

Hodász András „sztárpap” nemrég – feltehetőleg érseki kérésre – beszüntette mémoldalát. Az Index szerint „nem tudni, miért”. Azért mi sejtjük.

Teljesen elszabadult a koronavírus Ukrajnában

Teljesen elszabadult a koronavírus Ukrajnában

Egyre gyorsuló ütemben terjed a koronavírus-fertőzés Ukrajnában, harmadik egymást követő napon döntötte meg az új betegek száma a korábbi rekordot, meghaladva az 1800-at, a járvány kezdete óta azonosított fertőzöttek száma pedig velük együtt már csaknem elérte a 90 ezret – derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által szombaton közzétett adatokból, amelyeket az egészségügyi miniszter is megerősített szokásos napi tájékoztatóján.

Ez nem az az ország

Ez nem az az ország

Komolyan a keresztény-nemzeti kormányzás tizenegyedik évében, három kétharmad után kell itt bárkinek is magyarázkodnia, ha nem kér az LMBTQ-propagandából? Vélemény.

„Erősíteni kell a magyar tulajdonú vállalkozásokat”

Szükség van arra, hogy a koronavírus-járvány miatt a tavasszal leálló gazdaság újból magasabb fokozatba kapcsoljon, ehhez pedig meg kell erősíteni a magyar tulajdonú vállalkozásokat, ezáltal Magyarország megerősödve kerülhet ki a vírus okozta válságból – jelentette ki az innovációs és technológiai miniszter szombaton Lentiben.

Pótolták az eltávolított LMBTQ-zászlót a IX. kerületi városházán

Pótolták az eltávolított LMBTQ-zászlót a IX. kerületi városházán

Igaz, most már csak egy szinttel feljebb merték kirakni.

Új protokoll lép életbe a nemzetközi labdarúgó-kupaszezon kezdetével

A 2020/2021-es nemzetközi labdarúgó-kupaszezon jövő heti kezdetével új protokoll lép életbe a koronavírus-járvány miatt a külföldön pályára lépő és onnan hazatérő magyar csapatok, valamint a Magyarországra látogató külföldi csapatok számára a külgazdasági és külügyminiszter szombati bejelentése szerint.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére