Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tragédia: bezárják Vona Gábor keltetõjét, a Spinoza-házat

888.hu

2018.04.06. 15:30

A belvárosi zsidó éttermiség által üzemeltetett Spinoza-ház akkor vált ismertté a jobboldali körökben, amikor elkezdték Vona Gábort mosdatni, aki Rangos Katalin önálló estjén kifejtette, hogy most már megcukisodott. Mindezt Heller Ágnes is alátámasztotta, sõt egy kóserpecséttel is ellátta a Jobbikot.

Ez a remek hely most pedig bezárja kapuit. Közleményben tudatták Vona Gábor rajongóival és a Nagykörúton belüli értelmiséggel, hogy a Spinoza Kávéházat bérlő társaság külföldi tulajdonosa (visszanyal a fagyi – a szerk.) a Spinoza Színház működését technikailag olyannyira akadályozza (ruhatárat, pénztárat, irodát, telefont, internetet nem használhatja a színház), hogy kénytelenek felfüggeszteni a színház tevékenységét holnaptól, azaz április 6-tól az évad végéig.

Mint írják: "a színházi szezon hátralévő hónapjait színházunk renoválására, modernizálására használjuk, továbbá most bőven lesz időnk a szeptemberi bemutatóink próbáira (ezt még ruhatár, pénztár, telefon és iroda nélkül is meg tudjuk oldani). Nyáron, a vitás helyzet megoldása után méltó színházi programmal kívánjuk megünnepelni a Spinoza Színház fennállásának 15. évfordulóját."

A dilemmázó baloldali éttermiség a Vonával történt beszélgetés után elég komolyan bojkottálta a Spinoza-házat, többen azzal vádolták meg Rangos Katalint, hogy ő az antiszemitának, rasszistának, cigányellenesnek tartott Jobbik helyi szálláscsinálója. Még egy szerény kis tiltakozáshullám is indult ellene. A színház bezárása mögött inkább az állhat, hogy a régi törzsközönség elpártolt a jobbikosodó színháztól, Vona gárdistái pedig még nem találtak be a zsidónegyedbe.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére