Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tóta W. szembeköpte '56 emlékét, õ Kádár Jánost rehabilitálja

888.hu

2016.10.29. 18:50

A Pesti Srácok talált rá Tóta W. Árpád legújabb agymenésére. A Hvg publicistája Kádár János személyében találta meg az 1956-os forradalom eredményét és nyereségét. Felháborító és az '56-os forradalmárokat és hõsöket sértõ, szemen köpõ gondolatait a TilosRádió "Régen minden jobb volt" címû mûsorában osztotta meg a hallgatókkal.

A HVG publicistája szerint Kádár jobb létet hozott a korábbi viszonyokhoz képest. Az újságíró történelmi ámokfutását tovább folytatta, hiszen sikerült egy jó nagyot zsidóznia is.

Szerinte:

Nagy Imre szimpátiáját a bajszával vívta ki, és mert nem volt zsidó. Véleménye szerint 1956 nem volt nemzeti ügy az emberek szemében. Ez azon is látszott, hogy egy év múlva a béremelések után a magyarok már Kádár Jánost éltették. 

Október 21-én a TilosRádió „Régen minden jobb volt című műsorában sikerült történelmet hamisítania Tóta W. Árpád publicistának. A Pesti Srácok tudósítása szerint a műsor vége felé a kádári nosztalgia erőt is vett a vörös zászlót bontó társaságon.

Tóta W. hangsúlyozza, igenis volt győzelem 1956-ban, és volt nyeremény, „úgy hívták, hogy Kádár János, őt vívtuk ki, őt nyertük meg”, de őt később elfelejtettük ünnepelni valamiért. A kissé félreérthető megfogalmazást aztán a műsor végén is megerősítette, amikor arról beszélt, 1956-nak köszönhetjük Kádár Jánost, és a korábbihoz képest egy viszonylagos jobb létet - írja a Pestisrácok.hu.

WTF Tóta W?

A beszélgetésen szóba kerül Nagy Imre is, akivel kapcsolatban Csunderlik Péter párhuzamot von Kuncze Gáborral, utóbbi szerinte azért lehetett az SZDSZ elnöke, mert jól hozta a bajuszos parasztgazda attitűdöt. Tóta W. erre megjegyzi, „ne kerülgessük a kását, azért mert nem volt zsidó”, hozzátette, szerinte Kádár János sem volt az. Felidézte Berija mondatát is Rákosi Mátyásról, miszerint Magyarországnak nem kell zsidó király, és ezután a magyar pártvezérnek távoznia kellett. Véleménye szerint Nagy Imre népszerűsége a bajuszának volt köszönhető, és annak, hogy jovális ember volt.

A publicista poén-bonbonja szerint az ideális baloldali miniszterelnök-jelöltnek is bajuszosnak kellene lennie, és nőnek. 

Nézzük, hogy ki a liberális publicista példaképe

Kádár János 1956 novembere és 1988 májusa között az MSZMP első titkáraként Magyarország első emberének számított. 1956-ot követően a vezetésével zajlott "kádári megtorlás" során mintegy 200-280 embert végeztek ki, tízezreket börtönöztek be vagy internáltak, és a Moszkvától elvárt „kemény kézzel” fojtotta el a magyar értelmiség és egyéb rétegek esetleges reformkísérleteit.

WTF?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére