Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Törököt fogtunk

Horváth József György

2016.10.25. 18:28

Érdekes párhuzamnak lehettünk szemtanúi az elmúlt két évben.

A Jobbik cukisodásával párhuzamosan, az egykor a liberálisoknak és a szocialistáknak is tanácsokat adó Török Gábor rendre Vona Gábort és szélsőjobboldali pártját laudálja Facebook oldalán. Lehetséges, hogy az egykori liberális tanácsadóból szélsőjobbos királycsináló lett?

A Jobbik cukiságkampányának berobbantásával egy időben Török Gábor Facebook oldalán egyre jobban elszaporodtak a Vona Gáborról és a Jobbikról szóló posztok. Ezek jellemzően igyekeznek pozitív színben feltüntetni a szélsőbboldali pártot és vezetőjét.

Van ugyan ennél izgalmasabb feladat is, mi azonban megvizsgáltuk az elmúlt egy hónap posztjait. A Jobbik ezúttal is rendszeresen előkerült:

Végül a kedvencünk:

A jobbikos  posztcunami mellett Fideszt ekéző posztok is akadnak szép számmal, viszont a kifejezetten a baloldali ellenzékről szóló bejegyzést nagyítóval sem találtunk. Török Facebook oldalát pörgetve az embernek az az érzése, mintha a kormánynak nem lenne más ellenzéke, csakis a Jobbik, Orbán Viktor miniszterelnöknek pedig nem lenne más kihívója, mint az éppen szélsőjobbos múltjának nyomait gőzerővel kiirtani igyekvő Vona Gábor.

Mi persze nem állítjuk, hogy Török Gábor - aki anno az SZDSZ-nek, később Gyurcsánynak is adott tanácsokat - most a nácik oldalára állt. A kérdés inkább az, hogy ti mit gondoltok erről? Lesz-e szélsőjobboldali kutyából néppárti szalonna és liberális tanácsadóból szélsőjobbos királycsináló?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére