Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Török Gábor (ismét) elalélt Vona Gábortól

Sümeghi Lóránt

2017.01.28. 19:24

Az objektív, független, mérlegelõ volt SZDSZ-es tanácsadó szerint ritkán látni ennyire profi politikust, mint Vona Gábor.
Helyreigazítás: Az internetes portálunkon 2017. január 28-án „Török Gábor (ismét) elalélt Vona Gábortól” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Vona Gábor a 2017. január 28-án megtartott évadnyitó beszédét súgógépről olvasta.

Az objektív, független, mérlegelő volt SZDSZ-es tanácsadó szerint ritkán látni ennyire profi politikust, mint Vona Gábor.

A tanácsadó már a látszatra sem ad annak kapcsán, hogy valójában kinek a szekerét tolja. A Jobbik évértékelője után Török nem bírt az érzelmeivel és a közösségi médiában fakadt ki, miszerint:

érdemes megnézni: egyrészt tisztán érthetővé teszi, hogy mi a Jobbik választási stratégiája, másrészt ritkán látni magyar politikust – nem papírból olvasva – ilyen profin előadni."

Török még arra is gondosan ügyelt, hogy a szintén Jobbikot támogató, Simicska Lajos tulajdonában álló Magyar Nemzet cikkét ágyazza be bejegyzésébe. 

Micsoda véletlenek, nemdebár?

Frissítés: Olvasónk idő közben jelezte, Török Gábor dicshimnusza nem éppen állja meg a helyét azzal kapcsolatban, hogy papír nélkül mondott volna Vona beszédet, tekintettel arra, hogy a politikus végig a súgógépről olvasott.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére