Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tordai megtalálta az aláírásgyűjtésük kudarcának okát: a csúnya, randa, hűvös, szeles idő

Prokaj Dávid

2022.01.17. 18:40

Megunták a melót az ellenzék politikusai, és bejelentették, hogy befejezik a héten az aláírásgyűjtést. Hatalmas blama!

 

Mint közölték, már csak péntekig hajlandóak fagyoskodni a hidegben és nem szenvedtetik tovább az aktivistáikat. Ráadásul a legtöbb aláírásgyűjtő helyszín már csak hétfőn vagy kedden tart nyitva.

Ezért a baloldal politikusai még egy utolsó rohamot indítottak a közösségi oldalaikon, és igyekeznek még rábírni az embereket egy érdektelen ügyek melletti részvételre.

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa is a Széll Kálmán térről jelentkezett be, amelyen rögtön meg is fejtette, hogy miért nem sikerült az ellenzéknek összeszednie egy teljes hónapon át a minimális, vagyis a 200 ezer szignót.

Persze, hogy ők nem rontottak el semmit! Közölte, hogy „csúnya, randa, hűvös, szeles idő van”, és ezért vannak nagyon kevesen kint a Széll Kálmán téren.

Talán ideje lenne az ellenzéknek szólni, hogy még január 17-e van, így a hideg időjárás annyira talán nem meglepő.

Azonban őket ez annyira nem érdekli, aktivistáik egészségét nem féltve kiküldik őket fagyoskodni a hidegbe. Tordai is úgy fogalmazott: „egy percre se hagyják abba a gyűjtést”.

A videóüzenetéből kiderült, hogy már kizárólag ma és holnap hajlandóak bohóckodni még az aláírásgyűjtéssel, vélhetően rájöhettek hogy totális égés az egész népszavazási kezdeményezésük.

Ugyanakkor nyilván ezt nem jelentheti be a rajongóinak, ezért még próbálja ütni a vasat az ellenzék.

Közli, hogy a céljuk továbbra is változatlan változatlan: meg szeretnék szerezni a 200 ezer aláírást.

Ha minden jól megy, akkor ezzel már megvagyunk.”

– mondta nem túl határozottan.

Tervei szerint utána az ellenzék, mihelyst megvan a kellő mennyiség, „bepörgetik a közjogi folyamatot”, majd a szándékukban áll „összerántani” az országgyűlés rendkívüli ülését, majd halált megvető bátorsággal belemondta a kamerába:

kiíratjuk a Fidesszel, hogy ha van elég vér a pucájukban a népszavazást.”

Úgy látja, hogy ez a népszavazás „egy újabb szög lesz az Orbán -rezsim koporsójába”, ezért arra biztatja csekély számú híveit, hogyha „el szeretnék küldeni Orbánékat melegebb éghajlatra”, akkor írjanak még alá nekik.

Ezzel a stílussal, ezekkel a témákkal, ezzel a felmutatott teljesítménnyel és politikusokkal nehéz lesz megszólítani a magyar állampolgárokat. Hiszen látják ők is pontosan, hogy teljesen alkalmatlan a társaságotok. Még az ellenzéki szerep betöltésére is. Hiába is nézi le a baloldal a magyarokat.

Kormány közelébe ezért végképp nem szabad kerülniük. A vége az is olyan lenne, mint ez az aláírásgyűjtési akciójuk: totális csőd és kudarc.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?