Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tordai Bence már mentegeti a bõrét

Zelenka Dóra

2018.12.15. 19:38

A hét elején influenszerré avanzsált parlamenti képviselõ sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt napok eseményeirõl. Tordai többek között azt szeretné, ha a rendbontások egészen karácsonyig elhúzódnának.

Tordai Bence elmondta, hogy jelenleg is egyeztetnek arról, hogyan lehet még hatékonyabb, még "békésebb" és még több embert megmozgató tüntetéseket, illetve útlezárásokat, blokádokat szervezni a következő napokra nemcsak Budapesten, hanem szerte az országban. A Párbeszéd képviselője tehát a Soros-féle forgatókönyv alapján le akarja bénítani az egész országot pár száz emberrel polgári ellenállás címszó alatt. 

Ezzel csak annyi a probléma, hogy úgy nehéz lesz lebénítani az országot, ha az emberek többsége elítéli a Soros-csürhe vandalizmusát.

Ráadásul az "ellenzék" parlamenti bohóckodása sem nyerte el a magyarok többségének tetszését.

Tordai szerint a Párbeszéd minden alkalommal azt kérte, hogy az emberek vigyázzanak egymás testi épségére. A politikus a tüntetéseken zajló vandál, agresszív viselkedésre vonatkozó több kérdésre válaszolva megerősítette, hogy ugyan nem ért egyet azzal, ha a tüntetők rendőröket dobálnak, de

szerinte egy kis dulakodás elfogadható.

A képviselő ezek szerint lemaradt az előző napok történéseiről, és arról, hogy a "békés" provokátorok a lehető legsokoldalúbb módszerekkel próbálták rávenni a rendőröket arra, hogy azok fellépjenek ellenük, hogy utána játszhassák az áldozatot.

Tordai Bence azt is elmondta, hogy még ő maga is felszólalt annak érdekében, hogy a "tüntetők" ne bántsák a rendőröket. Ebből viszont úgy látszik, hogy a randalírozók nem adnak sokat a Párbeszéd képviselőjének szavára. 

Tordainak a nagyratörő tervei helyett inkább azt javasoljuk, hogy nagy szavak helyett előbb inkább a fogalomtárát bővítse ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére