Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Tibi atya és Oravecz Nóra hajba kaptak

888.hu

2016.06.04. 14:18

Tibi atya, a híres bohém életet élõ Isten szolgája könyvében senkit és semmit nem kímélt - tán, még magát sem. Oravecz Nóra is kapott az áldásból, majd bebizonyította: ha meg dobnak kõvel, dobd vissza sziklával.

2015 nyarán született meg Tibi atya fejében első könyvének ötlete.

Szükségem volt egy platformra, ahol olyan gondolatokat közvetíthetek, amiket a Facebook ennyi követő mellett már nem tolerál. Ennek megfelelően magyar South Park jelleggel, éves hírösszefoglalót írtam Humbákföldéről, amiben benne volt minden, az oldal kezdetekor jellemző szabadszájúság."

Az olvasók már remegve várták megjelenését, de nem találták a polcokon. Ha az interneten keressük, kétes információkat kapunk, miszerint az utolsó ismert ár 1 891 Ft . A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportjuk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldenek. Bármely változás esetén  a friss információk birtokában dönthetünk, hogy megrendelésünket véglegesítjük-e. Láthatóan megnehezítették a mű szabad útját a fogyasztók közt.

A nyoma veszett könyvnek egy, az Oravecz Nórának szánt részlet adhat magyarázatot, amiben a humbák földi atya úgy véli, igazságot szolgáltat hívőinek:

egyéb társadalmi szutykok mellett, Oravecz Nórának is szenteltem egy cikket, miszerint Humbákföldén csoportos leszbikus pornót forgatnak vele, ahol egy méteres dildóval és magukat gyönyörűnek látó, nagyvalagú postai telefonkezelőkkel, illetve havanna-lakótelepi háziasszonyokkal paráználkodik. Évente 4-5 kiadott "könyvével" ezt napi szinten csinálja. A glossza szerint ezúttal Pörzse Tibor, rendező látja el tanácsokkal, és köszöni meg neki, hogy pronyó létére annyi punciba tudott bejutni az idézeteivel. "

Tibi atya blogjában teljesen pontosan leírja, hogy eshetett meg az eset. A kiadónak külön felhívták a figyelmét arra, hogy a cikkek „karcosak” lesznek, tehát jól gondolják meg, hogy átveszik-e a könyvet. A beszámoló szerint óriási örömködés közepette igent mondtak.

2015 karácsonya után nem sokkal kiderült, a könyveket visszahívták és az Oravecz Nórának szánt sorokat kivették belőle, újraköttették a „hiányos” verziót, majd visszaküldték a polcokra.

Tibi atya és ministránsainak felháborodását a műveleten kívül többek közt az is szaporította, hogy egy sajtótájékoztatón épp ezzel, a lelkünket gyógyító és gyarapító névvel harangozta be: Nóriéval (már attól közelebb vagyok önmagam megismeréséhez, hogy leírtam a nevét).  Isten szolgája, Tibi azonban magyarázatot követelt a kiadótól, ahol azt kapták válaszul: Oravecz Nóra perrel fenyegeti őket és azzal is, hogy műveit más kiadóhoz viszi. Tibi atya már csak azt nem értette, hogy ha olvasták a könyvet, azaz tudomásuk volt a megannyi provokatív irományról, akkor miért épp ezt az eljárást választották? A kiadó bevallotta, hogy a felelős szerkesztő nem olvasta a művet a kiadás előtt, és emiatt a ballépés miatt már nem munkatársuk többé.

Oravecz Nóra szintén írt már a konfliktusról saját blogjában, ahol hangsúlyozza: még sosem reagált az őt érő kritikákra. Na, ez az. Továbbá leírja az egész történést A-Z-ig. És igen! Tényleg, nem lehet kijelenteni, hogy sérelmei indokolatlanok, de a lelki gyógyulást saját idézeteiben is megtalálhatta volna:

Nincs olyan, hogy bármi is összetörhetne úgy igazán öt percnél tovább"

De Nóritól még ezt is tudjuk:

Nem hagyhatod, hogy a negatív dolgok hátráltassanak"

A Tibi atya rajongóknak lelki vigaszt nyújthat Humbák földi tanítójuk ígérete, miszerint a könyv ingyenesen elérhető lesz, és ha Oravecz Nóra visszavágót szeretne, ő csak Isten oltalmát kéri, és vállalja a küzdelmet:

Mivel ez jelenleg a kiadó jogtulajdona, még nem tudom, hogy fogom eljuttatni nagyobb nyilvánosság elé legálisan, de garantálom, hogy ingyenesen hozzáférhető lesz. Ha Te szeretnél engem kritizálni, ne aggódj, én állni fogok elébe, nem fogok ügyvédek háta mögé bujkálni."

OLVASTAD MÁR?

Kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Pár éven belül több mint 250 muszlim terrorista kerülhet szabadlábra Franciaországban

Pár éven belül több mint 250 muszlim terrorista kerülhet szabadlábra Franciaországban

Amerika, London, Párizs

A helyzet kezelésére külön biztonsági szervet hoztak létre a nyugat-európai államban.

Kövér: holnap szavazatainkkal segíthetünk, hogy Európa ne veszítse el önmagát

Máté evangéliuma nemcsak arra figyelmeztet, hogy minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik, hanem a hitet is élteti mindannyiunkban, hogy a lélekben önmagára találó nép lélekszámban is gyarapodásnak indul – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton Taksonyban, az új református templom és közösségi ház felszentelésén.

A jó idő miatt egy tucat migránsokkal teli hajó indult el Európa felé

A jó idő miatt egy tucat migránsokkal teli hajó indult el Európa felé

Amerika, London, Párizs

Csak két hajón több mint 200 illegális bevándorló utazott, ők hamarosan megérkeznek Máltára.

Csernobil – a kommunista diktatúra legbrutálisabb katasztrófája

Csernobil – a kommunista diktatúra legbrutálisabb katasztrófája

Szabad vasárnap

Szinte végigsöpört a neten a Csernobil nevezetű új, ötrészes minisorozat, nem véletlenül. Testközelből mutatja meg az atomkatasztrófa valódi volumenét, teszi mindezt úgy, hogy az ember a látottak után egyszerűen nem tud nem beleborzongani, ha a Csernobilban történtekre gondol.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére