Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Thaiföldön babáknak is vásárolhatunk repülõjegyet

Nagy Gábor

2016.01.25. 18:33

Egy thai légitársaság élethû babák számára szeretne kedveskedni ezzel a gesztussal.

A Thai Smile légitársaság, a Thai Airways leányvállalatának vezetője szerint több utas nem volt hajlandó leadni a babákat a poggyászokkal együtt, vagy nem akarták az ülés alá helyezni őket, esetleg nem fértek el a fejek feletti csomagtárolókban; ezért úgy döntöttek:

Jegyeket árusítanak a babáknak is

A szabályok szerint azonban a babák jegyei nem szólhatnak a folyosó mellé, és a vészkijáratok közelébe. A kisméretű babák számára pedig továbbra is a kézipoggyász tároló marad.

Az élethű babák egyébként sok felnőtt, thaiföldi nő számára jelentik az utolsó esélyt az "anyaságra", ugyanis egy spirituális ceremónia keretében "jó szellemekkel keltik életre" őket; ezek után a nők a babákat mindenhova magukkal viszik, tehát a repülőre is.


A luk thepnek (magyarul: angyalgyermeknek) nevezett babák azután terjedtek el az országban, hogy több népszerű személyiség is dicsérni kezdte előnyeiket. Véleményük szerint a babákba "gyermekangyalok lelke költözik" a ceremóniák során. Tulajdonosaik beszélgetnek és játszanak velük, gyakran ékszereket és márkás ruhákat adnak az élethű babákra, az éttermekben külön széket kérnek számukra.

    

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére