Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Thaiföldön babáknak is vásárolhatunk repülõjegyet

Nagy Gábor

2016.01.25. 18:33

Egy thai légitársaság élethû babák számára szeretne kedveskedni ezzel a gesztussal.

A Thai Smile légitársaság, a Thai Airways leányvállalatának vezetője szerint több utas nem volt hajlandó leadni a babákat a poggyászokkal együtt, vagy nem akarták az ülés alá helyezni őket, esetleg nem fértek el a fejek feletti csomagtárolókban; ezért úgy döntöttek:

Jegyeket árusítanak a babáknak is

A szabályok szerint azonban a babák jegyei nem szólhatnak a folyosó mellé, és a vészkijáratok közelébe. A kisméretű babák számára pedig továbbra is a kézipoggyász tároló marad.

Az élethű babák egyébként sok felnőtt, thaiföldi nő számára jelentik az utolsó esélyt az "anyaságra", ugyanis egy spirituális ceremónia keretében "jó szellemekkel keltik életre" őket; ezek után a nők a babákat mindenhova magukkal viszik, tehát a repülőre is.


A luk thepnek (magyarul: angyalgyermeknek) nevezett babák azután terjedtek el az országban, hogy több népszerű személyiség is dicsérni kezdte előnyeiket. Véleményük szerint a babákba "gyermekangyalok lelke költözik" a ceremóniák során. Tulajdonosaik beszélgetnek és játszanak velük, gyakran ékszereket és márkás ruhákat adnak az élethű babákra, az éttermekben külön széket kérnek számukra.

    

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére