Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terápia elfogadóéknál: bordélyházba küldték a szexuális erőszaktevőket

Fodor-Horváth Zsófia

2020.02.11. 14:20

Hogy megtapasztalják, milyen az erőszakmentes közösülés.

Orvosi beutalóval küldtek három, szexuális erőszak miatt börtönbüntetésüket töltő férfit bordélyházba Nyugat-Németországban. A fegyencek a lippstadt-eickelborni börtönben töltik büntetésüket, jó magaviseletük miatt próbálták ki náluk ezt a „terápiás eljárást”, ami a börtönnel együttműködő pszichiáterek ötlete volt. A terápiás cél az, hogy az erőszaktevőknek végre legyen lehetőségük tapasztalatot szerezni arról, milyen, amikor nem megerőszakolnak egy nőt, hanem beleegyezéses módon történik a közösülés. A Der Spiegel értesülései szerint az elmúlt két évben eddig három rabnál alkalmazták ezt az eljárást, az orvosok szerint a gyakorlat hasznosnak tűnik, ezért folytatják azt.

A bordélyházi együttlétek alatt a rabok anonimitása is biztosítva volt, a prostituáltaknak ugyanis nem adták ki azok személyazonosságát. Kérdés, hogy a szexuális együttlét felügyelet alatt zajlott-e vagy a rabokra bízták, hogy betartják-e az erőszakmentes közösülés szabályait. Amennyiben az utóbbi lehetőséggel élt a roppant felvilágosult terápiás csapat, az örömlányoktól azt a lehetőséget is elvették, hogy feljelentést tegyenek, ha esetleg mégis erőszak történt – köszönhetően az anonimitásnak. Persze bizalom nélkül mit ér a terápia?

A németeknél egyébként nem ez az első eset, hogy prostituáltak közé dobják a szexuális bűnözőket: a Der Spiegel szerint más börtönökben is bevett gyakorlat, hogy fogadnak lányokat azzal a céllal, hogy segítsenek az elítélteknek gyakorolni az erőszakmentes szexuális együttlétet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem titkolja: az EP alelnöke szerint „ki kell éheztetni pénzügyileg” Magyarországot

Nem titkolja: az EP alelnöke szerint „ki kell éheztetni pénzügyileg” Magyarországot

Igen, ezt Katarina Barley az Európai Parlament egyik alelnöke mondta a német közszolgálati rádiónak.

Vidnyánszky bejelentette, hogy kik lesznek az új rektorhelyettesek az SZFE-n

Vidnyánszky bejelentette, hogy kik lesznek az új rektorhelyettesek az SZFE-n

Novák Emil filmrendező lesz a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) általános rektorhelyettese, Zalán János színész, producer pedig oktatási rektorhelyettesként dolgozik csütörtöktől – jelentette be Vidnyánszky Attila, az egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumának elnöke az M5-ön.

Közös nyilatkozatban reagált Lengyelország és Magyarország az EB jelentésére

A közlemény szerint a bizottság 2020-as jogállamisági jelentése komoly aggályokat vet fel annak koncepciójával, módszertanával, forrásaival és tartalmával kapcsolatban, ezért nem szolgálhat alapul a jogállamisággal kapcsolatos bármilyen további vitához az Európai Unióban.

7:59 – A nap legfontosabb hírei!

7:59 – A nap legfontosabb hírei!

A nap amikor bejelentették, hogy hatalmas béremelésre számíthatnak az orvosok, amikor a szenátus másodszor is megszavazta, hogy Trianon napja legyen ünnep Romániában és amikor elkészült az Európai Bizottság valótlanságoktól hemzsegő jogállamisági jelentése.

5,3 milliárdot kap a Fradi a BL-be jutásért 

5,3 milliárdot kap a Fradi a BL-be jutásért 

A Ferencváros több mint 25 év után jutott ismét a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A klubcsapat ezért mindössze 15,25 millió euróra számíthat az európai szövetségtől, ami 5,3 milliárd forintnak felel meg. 

Meddig diktálják még civilek az európai politikát?

Meddig diktálják még civilek az európai politikát?

Sokadszor derült ki, hogy tagállamok sorsát, jövőjét meghatározó uniós értékítéletek, döntések civil szervezetek, NGO-k információira alapoznak. De mitől „civil” valami? Attól, hogy nem kormányzati? Attól még vannak a működésének finanszírozói, akiknek az érdekeit ki kell szolgálni. Ez most már mindig így lesz?! Európa jövőjét olyanok alakítják majd, akiket kormányokon felül álló üzleti befektetők fizetnek?!

Az EB adatai szerint kimagasló a közbeszerzések átláthatósága Magyarországon

Az EB adatai szerint kimagasló a közbeszerzések átláthatósága Magyarországon

Érdekes...pedig az Európai Bizottság szerint problémák vannak hazánkban a jogállamisággal kapcsolatban. Most akkor hogy is van ez?!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére