Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tényleg Dobrev Klára fatolvajozó, garázda árnyékminiszterei segítenének az országnak?

Horváth K. József

2022.10.16. 14:10

Nagyot csuklottam ma reggel, amikor megláttam a Demokratikus Koalíció friss Facebook-posztját.

 

Azt írják: „Bajban az ország, segítség kell. A segítséget úgy hívják, hogy Dobrev Klára!” Alatta a magyar és az uniós zászló szimbóluma igazít útba, hogy az olvasni nem tudók is lássák, szerintük merre az előre.

Nem volt olyan régen, amikor a magyar trikolórt a szovjetek vörös zászlajával lehetett csak együtt használni az ünnepeken, mert hogy színtiszta magyar zászlós ünnep nem engedélyeztetett, csak a nagy testvér vörösével együtt loboghatott a miénk. Utáltuk kellőképpen. (Azt is a Nyugatnak köszönhetjük, ők dobtak minket oda a szovjetek markába Jaltában, Poznanban.)

Szerencsére a szovjetrendszer csődbe is ment, összeomlott, mint a kártyavár, mert képtelen volt hazugságaival fönntartani önmagát. De az utolsó percig azt állították, hogy a szocializmus mindjárt felépül, ahonnan csak egy karnyújtás a kommunizmus, amiben ugye mindenki a szükséglete szerint részesül a javakból.

Most meg az Unió zászlaját dugja az orrunk alá a gyurcsányista DK. Azét az Unióét, amelynek állam- és kormányfői Versailles-ben megállapodtak abban még márciusban, hogy az olaj és gáz területén nem lesznek szankciók. Aztán mégis lettek. Igaz, hogy Magyarországot – Orbán elérte – ez nem érinti, de mivel szárazföldi ország lévén hozzánk a tengeren nem jöhet se kőolaj, se gáz, az uniós megállapodás ellenére kivetett szankciók miatt ezek ára a sokszorosára ment föl, ezért nekünk is jóval többet kell fizetni érte. De még mindig a legkevesebbet az Unióban. Igaz, ehhez minden családnak a kormány havonta 181 ezer forintot tesz hozzá.

Ez azonban Gyurcsánynak nem jó, neki Dobrev kell, hogy a baj szociális védelem nélkül zúduljon a nyakunkba az Unióból. Élén a megfizethetetlen energiaárakkal és a nekünk járó, Dobrevék sok éves aknamunkájával visszatartott uniós tízezer milliárdokkal.

 

De hogy mennyire olaj volna a tűzre Dobrev Klára „segítsége”, arra a fentieken kívül jó példát adnak árnyékkormánya tagjainak elképesztő kijelentései, illetve cselekedetei.

Dávid Ferenc gazdasági árnyékminiszter például egyszerűen fatolvajoknak nevezte korábban azokat a kevésbé tehetős magyarokat, akik fával fűtenek. Ugyanő kijelentette azt is, hogy „Teljesen indokolatlan, hogy a személyi jövedelemadót visszaadták a gyermekeseknek, teljesen indokolatlan, hogy a 25 év alatti munkavállalók nem fizetnek személyi jövedelemadót.”

Komáromi Zoltán egészségügyi árnyékminiszter – aki egyébként folyamatosan bírálja a magyar egészségügy állapotát – a jelenleg üzemelő 164 fekvőbeteg-gyógyintézet számát száz alá csökkentené. A Covid-járvány idején pedig nem győzte elbizonytalanítani a magyarokat a keleti vakcinák hatásosságában. Nem csoda, hogy kevesebb embert oltottak be, mint amennyit lehetett volna, amennyit most is lehetne – hozzájárulva a halálozási adatok emelkedéséhez.

Barkóczi Balázs oktatási és kulturális árnyékminisztert pedig csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt ítélték el jogerősen. Miután az egyik sértett vallomásában elmondta, hogy Barkóczi Balázs betört az isaszegi háza udvarába, ahol fenyegette és megverte őt, valamint a férjét.

Tényleg ez a Dobrev Klára kellhet a nehéz helyzetben lévő hazánknak?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsonynak vállalnia kell a felelősséget a dollárbaloldal külföldi kampánytámogatása miatt

Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában legalábbis erre szólította fel a főpolgármestert.

Petr Pavel nyugalmazott tábornok nyerte a cseh államfőválasztást

Petr Pavel kapta a voksok 58,3 százalékát, míg Andrej Babiš 41,68 százalékot kapott. A választási részvétel meghaladta a 70 százalékot, ami új rekordot jelent. Pavel mintegy 3,4 millió szavazatot kapott, míg Babiš egymillióval kevesebbet.

Újabb 10 névre derülhet fény a brüsszeli korrupciós botrányban

Újabb 10 névre derülhet fény a brüsszeli korrupciós botrányban

Az Origo szerint fordulat állhat be a nyomozásban azzal, hogy görög sajtóértesülések alapján Pier Antonio Panzeri volt szocialista EP-képviselő 10 újabb korrupt politikus megnevezésére készül.

Orbán Viktor: Ha a baloldal lenne ma kormányon, akkor mi is nyakig állnánk a háborúban

Orbán Viktor: Ha a baloldal lenne ma kormányon, akkor mi is nyakig állnánk a háborúban

A baloldal megmondta, hogyha mandátumot kap, akkor együtt úszik a nemzetközi közösséggel. Azt fogja tenni, amit a többiek, durvábban fogalmazva: azt fogja tenni, amit mondanak nekik. Mi pedig azt mondtuk, hogy van magyar nemzeti érdek. Így 2022-ben az emberek valójában háború és béke között választottak. És a békét választották – írta közösségi oldalán a miniszterelnök.

Von der Leyen: Nem térhetünk vissza az orosz energiafüggőséghez

Semmilyen körülmények között nem térhetünk vissza az orosz fosszilis energiahordozóktól való függőséghez – szögezte le Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a német, ellenzéki, jobbközép Kereszténydemokrata Unió (CDU) düsseldorfi újévi fogadásán szombaton.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére