Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Találtunk egy marxista jobbikost

888.hu

2017.11.20. 15:28

Az újbalos, sztálinista Mérce.hu fõszerkesztõje egy kommentben coming outolt: elárulta, hogy simán szavazna a Jobbikra.

A kultúrmarxista ifjúkommunistákból hirtelen jobbikossá átvedlő szélsőségesek tökéletes szellemi és erkölcsi iránytűk: mindig a rossz irányba mutatnak. Jelzik, hogy melyik az a direkció, amelybe semmiképp sem szabad elindulni. Történetünk főhőse is egy ilyen ember, és ő is egy olyan irányba mutat, amelybe nem ajánlatos elindulni.

Vona Gábor a Spinoza Házban nagy hatást tehetett a Mérce.hu főszerkesztőjére, Jámbor Andrásra, aki többéves szélsőbaloskodás után döntött úgy, hogy átvedlik jobbikossá. Mindezt egy kommentben ismerte be, egyáltalán nem váltva ki semmiféle megrökönyödést a saját közösségéből. Sőt. Többen evidenciaként kezelték a bejelentést.

Még egyszer: a névleg antirasszista, egyenlősítő, egységesítő, feminista újbalos kultúrmarxista feladná elveit és a Jobbikra szavazna.

De miért...?

A kisnyilasokból kommunista pribékké átvedlők a magyar történelem részeit képezik. Nagyon úgy fest, hogy a múlt most megelevenedik előttünk. A szélsőjobb és a szélsőbal készülő frigye ismét azokat a második világháború utáni időket idézi, amikor tömegesen léptek be a kommunista pártba olyanok, akiken „kisebb vagy nagyobb mértékben fogott az ellenforradalom és a fasizmus fertőző mételye”. A kommunista pártba felvett kisnyilasoknak meg kellett tagadniuk korábbi elveiket, amiket önként és dalolva meg is tettek, majd Rákosival együtt építették a kommunizmus abszurditását. Mindettől az egyszeri, normális ember megpróbált olyan távol maradni, amilyen távol csak lehetett.

A lendületesen csoffadó haladó értelmiség által konstruált szörnyszövetség – mely  semmilyen társadalmi beágyazottsággal nem rendelkező reakciós, lényegében a magyar- és nemzetellenes szélsőbalos szubkultúrákat egyesítené a szélsőjobboldallal – mindent megtesz Orbán leváltása érdekében. A Nagykörúton belüli világ és az ózdi lakótelepek  egyesítésére tett próbálkozás a 21. század legnagyobb társadalmi kísérlete. (A társadalmi kísérletekért valahogy a nemzetiek és a szocialisták vonzódnak, érthetetlen.)

Nem szabad szem elől téveszteni azt, hogy ezeket a baloldali megmondóembereket természetesen egyetlen cél vezérli: Orbán leváltása. A haza sorsán még véletlenül sem merengenek el. Körmönfont mesterterv, azt meg kell hagyni.

Természetesen arról, hogy miként egyezik meg Gyurcsány, Szekeres, Vona és Volner a családi adórendszer vs. családi pótlék, a NATO vs. oroszok, a Budapest vagy Brüsszel vitában, az le van szarva. Veszélyes játékot játszik a baloldali értelmiség a Jobbikkal, hiszen úgy akarnak megegyezni, és összepasszírozni össze nem tartozó dolgokat, hogy közben egyáltalán nem foglalkoztatja őket a magyarok tágabb közösségének hosszú távú érdeke. Saját pecsenyéjüket sütögetik, miközben nem ismerik azok valós érdekeit, akiket meg kívánnak szólítani.

A hatalomba való elvtelen és gátlástalan csörtetés tragédiához vezet. Bethlen István óta tudjuk, hogy a Föld gömb alakú, ezért a túloldalon a szélsőjobb és a szélsőbal összeér.

OLVASTAD MÁR?

Kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

Amerika, London, Párizs

Theresa May brit miniszterelnök szerint a kormány „új, merész” javaslatot terjeszt az alsóház elé, amikor a jövő hónapban szavazásra bocsátja a brit EU-tagság megszűnésének törvénybe iktatását célzó tervezetet.

Hiába sivalkodnak a balliberálisok, Alain Delon megkapja az életműdíjat

Hiába sivalkodnak a balliberálisok, Alain Delon megkapja az életműdíjat

Szabad vasárnap

Alain Delon vasárnap este megkapja az Arany Pálma-életműdíjat a 72. cannes-i filmfesztiválon, annak ellenére, hogy egy feminista szervezet petícióban tiltakozik a világhírű francia filmszínész elismerése ellen.

Szeptember elején tarthatják meg az előrehozott választásokat Ausztriában

Ezt Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnök és Sebastian Kurz kancellár vasárnapi találkozóján jelentették be.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére