Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

[email protected] ügyek – Avagy az összecsinálás tündöklése és bukása

Galsai Dániel

2022.01.20. 16:50

 

Kérek mindenkit – jobbról, balról és a több évtizede hazudott „függetlenektől” – hogy ne ragadjunk le annál, hogy a főpolgármester, egy hivatalos vizsgálóbizottság előtt [email protected] azt a több mint 10 órányi hanganyagot, amit a rejtélyes Anonymus küldött el a rendőrségnek.

Részint, mert ezt a ballib stílust már az őszödi beszéd óta ismerjük, részint mert eközben feloszlott a Jobbik egri alapszervezete és lemondott a debreceni elnök is. Vagyis tágabb politológiai perspektívából kellene nézni a ballib oldal morális és szervezeti szétesését, s ebből könnyen lehet következtetni a tőlük remélhető jövőképre. Van Karácsony, akinek pártja nyugodtan megrendezheti országos nagygyűlését egy csárda kisebbik különtermében.

Továbbá Jakab Péter, aki egy kültelki kocsma szintjén kommunikál, a pártját teljesen eltávolította eredeti elveitől, sok tízezer radikálist sértett vérig. Illékony hatalmát kizárólag annak köszönheti, hogy alvilági lobbizása miatt kiharcolta, hogy csak az áprilisi választás után lehessen a pártban tisztújítás. Magyarán:

a már most is bukott parizer rajongó, a jelen állás szerint, bebetonozza a helyét az eljövendő parlamenti ciklusra is.

Mondhatnánk, hogy ez lényegtelen, ez az ő ügyük, sírjon az ő mamájuk!

De ez nem teljesen igaz.

Ugyanis Karigeri elborulása és a Jobbik szétesése éppen a „független értelmiség” legkínosabb kritikájáig vezet. Jó néhány régi, kedves ismerősöm is „játszotta a bambát” (József Attilát idézve), hirdették a függetlenséget, a népfelséget.

Márpedig – az előbb leírtak bizonyítják – az egész mostani ellenzéki sztori kizárólag az O1G univerzum fanatizmusáról szól. És ez nem most kezdődött, hanem jó két évtizede. A Demszky-féle dilettáns „világvárossal”, a rovott múltú, önként besúgónak jelentkező akkori főpolgármesterrel, a folyamatos antiszemitázással, a világ előtti nemzetietlen lejáratási kampányokkal.

Göncz Árpáddal és az SZDSZ szellemével. Karácsony most a [email protected]ál tartunk, a krumplinál, a parlament lejáratásánál, a kórházakat bezáró szoclib éra magasztalásánál, a párt nélküli sumákolók, politikai dilettánsok reménykedésénél. a helyzetért nem Gyurcsány, Karácsony, vagy éppen Jakab a fő felelős. Ezt a hitványságot ugyanis az a belpesti, néhány száz főből álló „független értelmiség” hozta létre, akik évtizedekig támogatták ezt a vacakságot, tobzódtak a vidékiek és a határon túliak lenézésében, gúnyolódtak a nemzeti érzésen, lubickoltak a kulturális és média fölényben! Ebből jöhetett létre a kreált Karigeri, az ostoba Jakab, a védhetetlen szellemi árulás, az eredmények tomboló, intézményesített lenézése, a világnézeti csődtömeg. És ez valóban szánalmas, kilátástalan, mint egy Márki-Zay interjú.

[email protected], hogy a hatalom nélküli Karácsonyt idézzem…

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Biden katonákat küld Szomáliába

A Biden-kormány hétfőn bejelentette, hogy újraindítja a „tartós” amerikai csapat jelenlétet Szomáliában, az al-Kaida szervezethez tartozó al-Shabaab fenyegetésére hivatkozva, amellyel visszafordítja Trump-kormányzat célját arra vonatkozóan, hogy kivonják a térségből a katonaságot.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Orbán Viktor: Ez az évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz

Európa, a nyugati ember, benne és vele Magyarország, mi, magyar emberek a veszélyek korába léptünk – írta a miniszterelnök a Facebookon.

Derűs négy évet garantál nekünk a parlamenti ellenzék

Ha nem lőnének a szomszédunkban, és nem régen látott kihívásokkal kellene farkasszemet nézni, nyugodtan kijelenthetnénk, hogy derűs parlamenti órák várnak ránk a következő négy évben. Az ellenzéki nevettetők kicsiny, ámde harsány csapatához most csatlakozott egy tréfás kedvű újonc, Jámbor András.

Kampányidőszakban a magyar gazdaság szárnyalt, az ellenzéki pártok harca mélyült

Kampányidőszakban a magyar gazdaság szárnyalt, az ellenzéki pártok harca mélyült

A 888 stábja hétfőn bement a Parlamentbe, és több kérdést is feltett a képviselőknek. Érdekes válaszok születtek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére