Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

[email protected] ügyek – Avagy az összecsinálás tündöklése és bukása

Galsai Dániel

2022.01.20. 16:50

 

Kérek mindenkit – jobbról, balról és a több évtizede hazudott „függetlenektől” – hogy ne ragadjunk le annál, hogy a főpolgármester, egy hivatalos vizsgálóbizottság előtt [email protected] azt a több mint 10 órányi hanganyagot, amit a rejtélyes Anonymus küldött el a rendőrségnek.

Részint, mert ezt a ballib stílust már az őszödi beszéd óta ismerjük, részint mert eközben feloszlott a Jobbik egri alapszervezete és lemondott a debreceni elnök is. Vagyis tágabb politológiai perspektívából kellene nézni a ballib oldal morális és szervezeti szétesését, s ebből könnyen lehet következtetni a tőlük remélhető jövőképre. Van Karácsony, akinek pártja nyugodtan megrendezheti országos nagygyűlését egy csárda kisebbik különtermében.

Továbbá Jakab Péter, aki egy kültelki kocsma szintjén kommunikál, a pártját teljesen eltávolította eredeti elveitől, sok tízezer radikálist sértett vérig. Illékony hatalmát kizárólag annak köszönheti, hogy alvilági lobbizása miatt kiharcolta, hogy csak az áprilisi választás után lehessen a pártban tisztújítás. Magyarán:

a már most is bukott parizer rajongó, a jelen állás szerint, bebetonozza a helyét az eljövendő parlamenti ciklusra is.

Mondhatnánk, hogy ez lényegtelen, ez az ő ügyük, sírjon az ő mamájuk!

De ez nem teljesen igaz.

Ugyanis Karigeri elborulása és a Jobbik szétesése éppen a „független értelmiség” legkínosabb kritikájáig vezet. Jó néhány régi, kedves ismerősöm is „játszotta a bambát” (József Attilát idézve), hirdették a függetlenséget, a népfelséget.

Márpedig – az előbb leírtak bizonyítják – az egész mostani ellenzéki sztori kizárólag az O1G univerzum fanatizmusáról szól. És ez nem most kezdődött, hanem jó két évtizede. A Demszky-féle dilettáns „világvárossal”, a rovott múltú, önként besúgónak jelentkező akkori főpolgármesterrel, a folyamatos antiszemitázással, a világ előtti nemzetietlen lejáratási kampányokkal.

Göncz Árpáddal és az SZDSZ szellemével. Karácsony most a [email protected]ál tartunk, a krumplinál, a parlament lejáratásánál, a kórházakat bezáró szoclib éra magasztalásánál, a párt nélküli sumákolók, politikai dilettánsok reménykedésénél. a helyzetért nem Gyurcsány, Karácsony, vagy éppen Jakab a fő felelős. Ezt a hitványságot ugyanis az a belpesti, néhány száz főből álló „független értelmiség” hozta létre, akik évtizedekig támogatták ezt a vacakságot, tobzódtak a vidékiek és a határon túliak lenézésében, gúnyolódtak a nemzeti érzésen, lubickoltak a kulturális és média fölényben! Ebből jöhetett létre a kreált Karigeri, az ostoba Jakab, a védhetetlen szellemi árulás, az eredmények tomboló, intézményesített lenézése, a világnézeti csődtömeg. És ez valóban szánalmas, kilátástalan, mint egy Márki-Zay interjú.

[email protected], hogy a hatalom nélküli Karácsonyt idézzem…

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Német Ipari Szövetség vezetője: Az orosz gáz leállítása pusztító lenne

Német Ipari Szövetség vezetője: Az orosz gáz leállítása pusztító lenne

Senki sem tudja, milyen hideg lesz a következő tél – újabb józan hang Németországból.

Szijjártó: Brüsszelnek változtatnia kell nagyképű hozzáállásán a nyugat-balkáni bővítést illetően

Szijjártó: Brüsszelnek változtatnia kell nagyképű hozzáállásán a nyugat-balkáni bővítést illetően

Ha a nyugat-balkáni bővítés tekintetében az Európai Unió nem tud változtatni nagyképű hozzáállásán, akkor hasonló kudarc fogja érni, mint amikor elvesztette az Egyesült Királyságot – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminiszteri ülésének szünetében hétfőn.

A Márki-Zay-féle civilek pártja már most halott konstrukció

A Márki-Zay-féle civilek pártja már most halott konstrukció

Lehet a Fideszben keresni a hibát, hogy miért nincs ellenzéke, de nem a győztesek dolga a vesztesek helyett működőképes, ellenzéki politikát kitalálni. Más kérdés, hogy vannak olyanok, akiken segíteni sem lehetne. Közéjük tartozik többek közt a párt alapításba fogó Márki-Zay Péter is.

Orbán Viktor: Megvédjük a családokat, megvédjük a rezsicsökkentést, megvédjük Magyarország biztonságát!

Orbán Viktor: Megvédjük a családokat, megvédjük a rezsicsökkentést, megvédjük Magyarország biztonságát!

133 igen szavazattal megválasztotta az országgyűlés Orbán Viktort miniszterelnöknek.

Politikai játszmák miatt Norvégia nem tud jelentősen segíteni az EU-nak gázügyben

Politikai játszmák miatt Norvégia nem tud jelentősen segíteni az EU-nak gázügyben

Az orosz gázembargó árnyékában Norvégia lehet, hogy mégsem ad elég gázt Európának.

Ide is, oda is meg akar felelni az EU, mégis támadják

Ide is, oda is meg akar felelni az EU, mégis támadják

Erre szoktam mondani, hogy olyan sose lesz, hogy mindenkinek jó legyen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére