Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szolzsenyicin kommunistái és az árnyékkormány mai ülése

Horváth K. József

2022.09.26. 16:10

Akinek még nem sikerült ma egy jót nevetnie, arról Dobrevék gondoskodnak. Tessék: megtartották az első árnyékkormányülést a ma kezdődő parlament ősz ülésszaka előtt. Ott volt mindenki. A Jó, a Rossz és a Csúf. Ja nem, a Jó hiányzott.

 

Komolyan mondom, ez a pofátlan képmutatás csak Nobel-díjas Szolzsenyicin szavaival írható le autentikusan:
„Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

Nos kérem, a Gyurcsány által mozgatott, formálisan Dobrev nevéhez kötött árnyékkormány az éppen ilyen. Részint senki nem választotta meg őket semmire, továbbá semmiféle jogosítványuk nincs arra, hogy a magyaroknak bármit intézzenek, a javukra tegyenek.

Még szerencse! Attól mentsen meg bennünket az Isten. De ennek ellenére úgy tesznek, mintha nekik lennének ilyen jogaik. Nekik lenne cselekvési terük az ügyek intézésére. Jóemberkednek, simogatják a választók buksiját és mindenféle határozatokkal állnak elő, amit követelésként a kormány számára benyújtanak. Ennyit tudnak. Hergelnek tovább, mint eddig, szítják az elégedetlenséget, csak ezt most nem a hagyományos ellenzéki ökölrázással teszik, hanem az árnyékkormány nagyképű szószával leöntve.

 

De nézzünk néhány arcot azok közül, akik ott ültek az árnyékkormány ülésének árnyészékein, hogyan szolgálták a magyarokat akkor amikor tehették, vagy amikor készültek a kormányzati feladat ellátására. Aztán szerencsére elbuktak, mint az ablakostót, amikor hanyatt esett.

A pénzügyminiszteri árnyékszéken például Bodnár Zoltán foglalt helyet a ma reggeli ülésen. Ez a Bodnár igazgatta anno a Állami Autópálya-kezelő Rt.-t, milliárdokkal látva el a Betonút Rt.-t. A pénzből autópálya ugyan nem készült, de a rosszéletű, nyolc év börtönnel sújtott Kulcsár Attilához eljutott a vagyon. Eximbank elnökként – Gyurcsány kormányzása idején – pedig 27 milliárd forintot sikerült neki juttatnia egy cégnek, hogy plázát építsenek Moszkvában. A plázából nem lett semmi, az ügyletre garanciát adó kazah bank elnöke is köddé vált. A 27 milliárdot azóta is keresik.

 

Az egészségügy árnyékszékén természetesen Komáromi Zoltán ül az árnyékkormányban. Az a Komáromi, aki előzetesen közhírré tette, hogy bezáratná a kórházak jelentős részét, a kisebb intézményekben megszüntetné a szülészeteket és a traumatológiai osztályokat, s szeme sem rebbenne akkor, ha egy szülő nőnek vagy egy infarktusos betegnek 50 kilométert kell utaznia a legközelebbi kórházig, hogy Covid-járvány idején kifejtett kínai vakcina elleni kormányellenes támadásait, az emberek bizalmának megrendítésére irányuló rendszeres megnyilvánulásait ne is említsem.

 

A gazdasági árnyékminiszteri széknek is megvolt a gazdája a mai árnyékkormány-ülésen. Ott az a Dávid Ferenc foglalt helyet, aki megszüntetné a rezsicsökkentést, aki azt mondta a magyarokról, hogy lopni fogják a fát és kivágják az erdőket.

 

Hogy is mondta Szolzsenyicin? „Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

Láthatjuk, ez az egész árnyékkormány-cirkusz ezt a célt szolgálja, semmi mást, miközben széles mosollyal hízelegnek a választóknak.

Önök szerint a filmbeli Jó, Clint Eastwood elment volna erre az ülésre?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Futott egy dezodor-reklám a tévében. Úgy ült a lépdelő lovon a főszereplő, mintha minden rendben lenne. Ám ő a ló fara irányában pislogott, miközben fülig érő szájjal jelezte, mindegy merre megy a ló, oda vagy vissza, neki a reklámozott dezodor a legjobb.

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

A még lezárt, építési hulladékkal teledobált Lánchíd meghökkentő fényárban úszik éjjel és nappal(!) is, fedezte fel a RIPOST. Eközben a takarékosságra hivatkozva idén nem kapott karácsonyi kivilágítást Budapest. Aki mégis díszkivilágítást akar, nézegetheti a szemetes Lánchidat.

Cristiano Ronaldo haza akart utazni a vb-ről, mert utál a kispadon ülni

Cristiano Ronaldo haza akart utazni a vb-ről, mert utál a kispadon ülni

Megviselte a Svájc elleni 6-1-es győzelem Cristiano Ronaldót. Leginkább az idegeit, a pályán eltöltött mintegy 20–25 perc nem okozhatott gondot a futballcsillagnak. Fernando Santos portugál szövetségi kapitány csak csereként vetette be, és ez annyira felbőszítette a 37 éves játékost, hogy ott akarta hagyni a világbajnokságot.

Soros ügyészeket pénzel, hogy enyhítsenek a bűncselekményt elkövető migránsok ítéletén

Soros ügyészeket pénzel, hogy enyhítsenek a bűncselekményt elkövető migránsok ítéletén

A Soros György által pénzügyileg támogatott kerületi ügyészek új büntetőjogi kezdeményezést kovácsolnak, amelynek célja, hogy az illegális migránsokat bűnelkövetés esetén másként kezeljék, mint az amerikai állampolgárokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére