Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szilágyi György, a jobbikos politikai huligán és az elvtársazás

Horváth K. József

2021.10.08. 14:20

Kövér László friss nyilatkozata kapcsán, amely az alkotmányos rend felforgatására irányuló baloldali uszítók büntetőjogi felelősségre vonását helyezte kilátásba, Szilágyi György, a Jobbik futballhuligánból előlépett alelnöke is fontosnak tartotta, hogy pártja szorosabban tapadjon a polgárháborús helyzet előidézésétől sem visszariadó Gyurcsány Ferenc hátsó feléhez.

 

A napjainkban már politikai huligánként vitézkedő Szilágyi elfelejtette figyelembe venni, hogy pártjának parizerkirálya, az embereket mélyen lenéző Jakab Péter éppen a minap bukott egy ordas nagyot az előválasztáson. Ahogy azt is, hogy a náci karlendítéssel pózoló ózdi jobbikos alpolgármester, Farkas Péter Barnabás azelőtt mondott le tisztéről, elmenekülve a közösségi megszégyenítés elől, hogy botrányos viselkedése miatt a városi képviselő-testület felmentette volna. A választók ugyanis mind Jakabtól, mind Farkastól megvonták a bizalmat.

Ilyen előzmények után meri ez a Szilágyi nevű politikai huligán botrányosan leelvtársazni Kövér Lászlót, aki még mindig a választópolgárok kétharmadának bizalmából töltheti be az Országgyűlés elnöki tisztét, s akinek kutya kötelessége érvényt szerezni az Alaptörvény és az abból fakadó jogszabályok rendelkezéseinek, köztük a büntetőjogiaknak is, ha szükséges.

Márpedig most nagyon is arról van szó, hiszen Kövér László az Inforádióban nem véletlenül mondta, hogy „Én azokhoz csatlakoznék, akik azt mondják, ezek a nyilatkozatok átlépik a büntetőjog határait. Ha nekem van igazam, akkor holnap büntetőeljárást kell indítani azokkal szemben, akik az alkotmányos rend felforgatására uszítanak.” Hozzátette, a nácizmus és a kommunizmus is abból jött létre, hogy néhány nem komolyan vehető figura elkezdett uszítani.

A DK természetesen azonnal hozzákezdett az újabb provokációhoz. Arató Gergely – Dobrev Klárát követve – újfent hangsúlyozta, hogy esetleges feles győzelmükkel is azonnal kukába dobnák az alkotmányt, amihez jogállamban csak kétharmados felhatalmazással lehet hozzányúlni. Ilyen törvénysértő tervek után kiabálta bele Arató a kamerába: „Nem félünk, nem ijedünk meg, helyre fogjuk állítani a jogállamot.” Azt a jogállamot, ugye, amelynek alapján őket törvényesen, ha tetszik, az Alaptörvény rendelkezései szerint megválasztották. Ezután pedig az Alaptörvényt – annak rendelkezéseit lábbal tiporva – a kukába akarják dobni.

Ehhez a Gyurcsány-pribék, neokommunista Arató Gergelyhez csatlakozott az ATV A nap híre című műsorában Jakab pribékje, Szilágyi György, azt a látszatot igyekezve kelteni, mintha Kövér László kommunista lenne. Pedig ő is tudja, hogy nem az, mint ahogy azt is, hogy a magyarok a keserves pártállami idők miatt ugranak a kommunistákra. Ezért a politikai huligán azt reméli minősíthetetlen szavaitól, hogy az T. Ház elnökére is utálattal fognak nézni pártállami kommunista múltja miatt, rontva újabb győzelmi esélyeit a választásokon. Négy kormányzati ciklus bizonyította, hogy a szavazók nemhogy nem tekintik kommunistának Kövért, hanem a keresztény-konzervatív Magyarország népért küzdő harcosaként néznek fel rá, és minden erejükkel támogatják. A gyurcsányista Szilágyi legnagyobb keserűségére napjainkban is növekvő számban, erősödő intenzitással.

Szilágyi ezzel az alpári viselkedéssel éppen azt bizonyította, hogy ő bizony valóban politikai huligán, s Gyurcsány szoros szövetségeseként éppen azt teszi, amit a baloldaliak szoktak: azzal vádolják politikai ellenfeleiket, amit éppen ők követnek el.

Végül egy kérdés: mennyit ér a szava egy olyan embernek, aki előbb hibbant Nérónak nevezi Gyurcsányt, majd amikor megtörténik a Jobbik pálfordulása, később szövetségkötése Gyurcsány Ferenccel, akkor visszavonja ezt az állítását? A Partizán című műsorban hangzott el a következő párbeszéd: „Meg tudja-e erősíteni, hogy már nem tartja hibbant Nérónak Gyurcsány Ferencet? Mire Szilágyi így válaszolt: „Meg tudom erősíteni jelen pillanatban, igen.”

Akkor mondja csak, kik szoktak ilyet csinálni, kedves Szilágyi elvtárs?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére