Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexi burkát árultak az Amazonon, óriási volt a felháborodás

Nagy Gábor

2016.10.08. 21:18

Hatalmas botrány robbant ki, amikor a vásárlók azzal szembesültek, hogy a hölgyeknek az Amazonon szexi burkát árultak. Többen rasszistának, vagy egyszerûen ízléstelennek tartották a hirdetést.

Közeleg a Halloween. Az angol vásárlók ilyenkor gyakran szörföznek az Amazonon. De amivel nemrég találkoztak, arra senki sem gondolt:

Tizenkilenc fontért árultak a honlapon egy olyan burkát, amely bár eltakarja a viselő arcát, a lábakat mégsem fedi el, a szabása pedig inkább hasonlít egy szexi hálóinghez, mint egy konzervatív, muszlim nőknek szánt fürdőruhához.

Az eset sokaknál kicsapta a biztosítékot. Voltak, akik rossz viccnek tartották az egészet, de akadtak olyanok is, akik az iszlám megcsúfolásának vélték az esetet.

Az Amazon nem sokkal a botrány kirobbanása után törölte a hirdetést, majd közölte: "a termék már nem elérhető." A kommentelők azonban nem érték be ennyivel, és követelték a cégtől, hogy tiltsák le a hirdetőt, mert véleményük szerint a közeljövőben is árulhat a szexi burkához hasonló, provokatív termékeket.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére