Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szabó Tímea vállalja a lehetetlent: Korózsért sivalkodik

Horváth K. József

2020.11.17. 19:30

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, Karácsony Gergely pártbéli jobbkeze ezúttal nem a parlamentben, hanem Facebookján sivalkodik.

Nem mást, mint a kamuügyek napjaink legnagyobb szakérői közé előlépett Korózs Lajost, a parlament Népjóléti bizottsága elnökét vette szárnyai alá. Természetesen a maga módján.

Ezt írja: „Selmeczi „megvédjük a nyugdíjakat” Gabriella és barátai tovább akadályozzák a járvány elleni védekezést a Népjóléti bizottságban. Szabotálják azokat a javaslatokat, amelyek a kisgyerekes családokat és az idős embereket segítenék az egyre romló járványhelyzetben. Teszik ezt egy nappal azután, hogy Orbán Viktor bejelentette: nem szavazza meg az uniós költségvetést, megfosztva a magyarokat több százmilliárd forint járványügyi támogatástól. Szégyen és gyalázat, hogy Orbán Viktor pártja, miután beismerte, hogy elbukta a járványkezelést, még akadályokat is gördít a jó szándékú javaslatok elé. Az a Selmeczi Gabriella, aki hazudott a nyugdíjak megvédéséről, majd kacagva nézte végig, hogy 3 ezer milliárd forintot elrabolnak az emberektől, ne papoljon arról, hogy ki méltó egy ülésvezetésre! Szégyelljék magukat, a Fidesz-KDNP ismét elárulta az embereket!”

Korózs Lajos a kamuvideójával, a statisztikai adatok meghamisításával bizony tényleg méltatlanná vált a Népjóléti bizottság vezetésére. Nyilvánvaló, hogy sürgősen le kellene mondania.

Voltaképpen a fenti sivalkodás annak elismerése is egyben, hogy Selmeczi Gabriellának és társainak igaza van. Hiszen Szabó Tímea szintén a főkamuzók sötét klubjának tábornok tagja. Ő mondta még áprilisban, hogy „Az egész világon Magyarországon halnak meg a legtöbben a koronavírus-járványban.” Holott az igazság az, hogy Magyarországon a halálesetek aránya akkor is alacsonyabb volt, mint az uniós országok többségében. S ugyancsak Szabó Tímea ismételte meg nagy hangon a parlamentben a Korózs Lajos kamuvideójában terjesztett hazugságokat.

Ha tehát Karácsony Gergely jobbkeze, Tímea asszony állít valamit, nagy az esélye, hogy annak éppen az ellenkezője az igaz.

Ha ilyen szemüvegen át vizsgáljuk sivalkodását, akkor könnyen lehet, hogy ezúttal is teljes mértékben megváltoznak a kritika tárgyává tett állításainak előjelei. Hamar kiderül, ki is árulja el valójában az embereket?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Már akkor is rasszista vagy, ha jó iskolába járatnád a gyermeked

Egy amerikai szervezet szeretné elérni, hogy a top 50 amerikai gimnáziumba kevesebb fehér gyerek járjon.

A gyurcsányista Lantos Gabriella bűnösnek tarthatja magát

A gyurcsányista Lantos Gabriella bűnösnek tarthatja magát

Mit érdemel az a bűnös, akinek a záloga a kezemben van? – szól a kedvelt gyerekjáték ismert kérdése. Hogy Lantos Gabriella, az Új Világ Néppárt elnökségi tagja bűnös-e, azt majd eldönti az olvasó.

Rasszista megjegyzéseket tettek a DK-szimpatizánsok a roma tüntetőkre

Rasszista megjegyzéseket tettek a DK-szimpatizánsok a roma tüntetőkre

Dobrev Klára Pécsen és Komlón is tartott fórumot, ahova Komló Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának vezetője és társai csak nagy nehézségek árán tudtak bejutni. A rendőrök nem csupán a bejutásukat akadályozták, hanem az eseményre szánt molinóik felemelését sem engedték nekik.

Templom helyett járj a Facebookra!

Templom helyett járj a Facebookra!

Mark Zuckerberg új terve arra ösztönözné a templomlátogatókat – akik a személyes találkozások korlátozása miatt az elmúlt évben megismerkedtek a virtuális szolgáltatásokkal –, hogy tartósan online nézzék az istentiszteleteket.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére