Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sosem találod ki, hogy ki lett a bevándorláspárti Párbeszéd kommunikációs igazgatója

888.hu

2018.10.01. 10:09

A korábbi népszabis fõszerkesztõ beállt a migránspárti Párbeszédbe.

Szép közelmúltbeli története van a Párbeszédnek. Karácsony Gergely, a formáció vezető politikusa a kampányban fejtette ki azon nézetét, hogy legszívesebben leszámolna az alkotmányos renddel. Diktatúráról hadováltak és beismerték, hogy ők maguk szeretnének diktatúrát bevezetni.

Karácsonyék végül összeborultak az MSZP-vel és bejutottak a parlamentbe, ám a politikus nem akart beülni a Tisztelt Házba, maga helyett inkább Soros emberét küldte: Kocsis-Cake Oliviót. A képviselő legutóbb a nemzetközi médiában hazudta azt, hogy Magyarországon tombol a nácizmus, az ezzel kapcsolatos kérdéseink elől pedig gyáván megfutamodott.

A Párbeszéd nullaszázalékos támogatottsággal rendelkező pártként nagy sikerként élhette meg, hogy önálló frakciót alakíthat az Országgyűlésben és ott képviselheti Soros György érdekeit. A megalakulás után adódtak problémák, ki-be léptek a politikusok a frakcióba, amely már-már megszűnni látszott. Az MSZP-s Burány Sándor és a "független" Mellár Tamás mentette meg a frakciót.

Soros pártja most új embert igazolt: az eddig magát függetlennek és objektívnek hazudó Murányi Andrást.

Murányi tapasztalt álhírgyáros: az üzleti alapon fenntarthatatlan és emiatt bezáró korábbi Népszabadságnak volt a főszerkesztője, majd a zoom.hu nevű oldal hírigazgatója lett.

Jelenleg egy nullaszázalékos párt kommunikációs igazgatója. Gratulálunk az előléptetéshez!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére