Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sorsoltunk a Publik Ligájában: Bayer Szentesi Zöldi ellen a hat között

888.hu

2019.08.29. 14:56

Jön a Publik Ligájának harmadik fordulója!

Kemény meccseken, szép küzdelmeken vagyunk túl. Az elmúlt napok során kialakult a továbbjutók mezőnye. A hat között ott van a nagyok közül az előző körben mindössze tíz szavazattal győző Szentesi Zöldi László, a Bohár Danit búcsúztató Apáti Bence és az olvasók jóvoltából ismét pályára lépő Bayer Zsolt. Ott van három hölgy is: a Hír TV Címlap műsorának két rendszeres résztvevője: a Magyar Hírlapban publikáló Jobbágyi Zsófia és a 888-as, Bayer-verő Fodor-Horváth Zsófia is. A 888-at még egy további versenyző képviseli, az Ökojobb rovatot vezető Tóth Dalma.

Ma délután megtartottuk a sorsolást, a cél az elődöntőbe jutás lesz. Míg az első körben szabadon választott témákban mérhették össze erejüket a játékosok, a második körben már egy-egy adott témában meccseltek. Nem lesz ez másként a mostani, harmadik körben sem. Plusz még egy újabb változás lesz az előző körhöz képest: a hat között név nélkül fogjuk közölni az egyes publikat és ez alapján kell majd szavazni a mélyen tisztelt olvasónak, és már csak 8 óra áll majd rendelkezésre a voksok leadására.

A lebonyolításról: a hatból hárman egyenes ágon jutnak az elődöntőbe. Az elődöntő negyedik résztvevőjét a párharcok veszteseiből megint a tisztelt olvasók nevezhetik majd meg.

Íme a párosítás:

Bayer Zsolt – Szentesi Zöldi László; téma: Panama

Apáti Bence – Tóth Dalma; téma: Banánköztársaság

Jobbágyi Zsófia – Fodor-Horváth Zsófia; téma: Románia.

Hajrá!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére