Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely tálcán kínálta fel Soros szövetségesének Budapestet

Forisek Ádám

2019.10.03. 17:20

Lehet legyinteni arra a kijelentésre, hogy Karácsony Gergely a bevándorláspárti politikai erők jelöltje lenne, csak hát ez elég nehéz, amikor a főpolgármester-jelölt Frans Timmermansszal pózol.

Karácsony Gergely bohócellenzéki jelölt a brüsszeli Európai Parlament épületében találkozott Soros György legfőbb szövetségesével, Frans Timmermansszal.

Forrás: Karácsony Gergely hivatalos Facebook-oldala.

Timmermans korábban több titkos találkozót is folytatott az amerikai tőzsdespekulánssal, arról azonban érdekes módon egyszer sem beszélt semelyik fél, hogy pontosan miről is egyeztettek. Egyetlen találkozót sem követett sajtótájékoztató.

Karácsony Gergely egyébként, mint az közleményéből is kiderül a józan ésszel élők számára, azért lobbizott Timmermansnál és egyéb bevándorláspárti bürokratáknál, hogy vonják meg a Budapesttől, a magyar önkormányzatoktól, és így a magyar emberektől az uniós forrásokat azzal a végcéllal, hogy Brüsszelben születhessenek döntések a fejlesztési források szétosztásáról.

Mindenesetre van egy diszkrét bája annak, hogy Karácsony épp ahhoz a Timmermanshoz ment egyeztetni, aki egyébként már többször is csúfosan elbukott, először Hollandiában. Az ő nevével fémjelzett Munkáspárt (PvdA) gyakorlatilag összeomlott az elmúlt időszakban, és aztán Timmermans elhasalt Brüsszelben is, miután ő volt a szocialisták Spitzenkandidatja, azaz csúcsjelöltje. Nos, helyette Ursula von der Leyen lett az Európai Bizottság elnöke.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére