Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros mocskosan szereti

888.hu

2016.01.06. 16:18

Erõszak, fojtogatás, hazugság és lelki terror érte a perverz milliárdos színésznõ szeretõjét kapcsolatuk ideje alatt.

Hétfőn került kezünkbe egy ír portálnak karácsony előtti írása, miszerint Soros György, kedvenc amerikai nagybácsink a prostitúció lelkes támogatója. Körbejártuk egy kicsit a derék úr szerelmi életét, és bizony elég hánytatott múltra akadtunk.

A megannyi szerető és feleség mellett az az érdekessége az amerikai milliomos szerelmi múltjának, hogy – a sajtó elmondása szerint – miután a milliárdos elunja a nőket, hatalmas pénzösszegeket áldoz arra, hogy azok végleg eltűnjenek az életéből, és elhalgassák a perverz milliárdos beteges szokásait. 

De melyek is azok a szokások, amelyeknek eltitkolása ilyen sok pénzbe kerül a magyar amerikai milliárdosnak?

A Daily Mail írása szerint a Soros exei nagyrészt jóhiszeműen pénz fejében hallgatnak a milliárdos tetteiről, azaz valószínűleg sikerül a milliárdosnak olyan szinten megvesztegetnie őket, hogy ne beszéljenek arról, amin keresztül mentek. 

De a Soros-képlet sem éppen mindenki fölött működik. A perverz milliárdos múltjából is akadt egy kétségbeesett szerető, aki vállalta a nagyközönség előtt a történteket. Ez a höly nem más, mint a Soros méregdrága ügyvédjeivel szemben évek óta szélmalomharcot vívó brazil szappanoperaszínésznő, Adriana Ferreyr.

A milliárdos, amikor úgy érezte, hogy kapcsolatuk vége fele jár, előbb lakást ígért Ferreyr-nek, majd feltehetőleg hatalmas összeget, hogy eltűnjön - vagy éppenséggel hallgasson. Aztán hogy, hogy nem, a lakás valahogy mégis a perverz milliárdos legújabb szeretőjére ruházódott át, a pénz meg - a jelek szerint - nem került elő.

Nem tudni, hol az igazság, minden esetre óriási cirkusz kerekedett a történtekből, és mivel a hölgy hallgatásának megvásárlása sikertelennek bizonyult, hát elkezdett beszélni. 

A színésznő 2011-ben azzal vádolta a perverz milliárdost a Daily Mail szerint, hogy a lakás körüli konfliktus kitörésekor erkölcsi terror alatt állt, Soros molesztálta, erőszakos volt, és még egy lámpát is hozzávágott. 

Soros szerint mindez fordítva történt. A milliárdost persze ügyvédek egész hadserege védte és védi, olyan állítások hangzanak el az ellenvádak közt, mint például hogy nem is Soros bántalmazta a színésznőt, hanem fordítva.

Az említett Manhattan-i szállás körüli részletek minden esetre meglehetősen zavarosak. Egy másik tárgyaláson a színésznő arról beszélt, hogy éppen ágyban voltak a perverz milliárdossal, amikor a közös ingatlan felől érdeklődött. Erre Soros mindössze megvonta vállát, és annyit mondott, hogy odaadta a másik barátnőjének, pontosabban az ápolójának, aki – mint utóbb kiderült – a szó s(z)oros és átvitt értelmében egyaránt ápolgatta. 

A nézeteltérésből heves vita kerekedett. Soros fojtogatni próbálta kedvesét, majd állítólag több ízben bántalmazta. Ekkor próbált a színésznő elmenekülni, és egy lámpával megvédeni magát, amit a perverz milliárdos kitépett kezéből, és újra bántalmazta.

Egy hosszabb mosolyszünet után a színésznő újra randizgatni kezdett a szélhámos milliárdossal. Ferreyr elmondása szerint Soros arra kérte, nézzen ki magának egy lakást, hiszen amúgy is lóg neki egy ingatlannal. Azonban amikor a színésznő megtalálta az általa kijelölt – mellesleg nem túl olcsó – ingatlant, Soros úgy tett, mintha mit sem tudna az ügyről. 

Ferreyr állítása szerint ráadásul Soros nem érte be a folyamatos hazudozással, hanem hosszú időn át lelki terrorban tartotta, melynek következtében lelkileg és idegileg is teljesen leépült, olyannyira, hogy már a mindennapok is nehézséget okoztak számára. 

A perverz milliárdos ügyvédserege persze azonnal hárított. Szerintük mindez hamis vád, a színésznő begolyózott, és tulajdonképpen csak kitalálta az egészet. 

Bár 2013-ban a vádakat ejtették, de Ferreyr továbbra is kitart igaza mellett:

George azt hiszi, azért, mert hatalma van, mindent megtehet az emberekkel, és bármit is elkövetett, pénz ellenében megszabadulhat az áldozatától. De engem nem olyan fából faragtak. Tőlem nem fog megszabadulni.”
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére