Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros dühös lesz: tünti helyett kocsmába és konditerembe mentek az ellenzékiek

Sümeghi Lóránt

2018.12.14. 16:25

„Gyertek!” – ezzel a szöveggel tette közzé csütörtöki, tüntetésre való felhívását Szél Bernadett. A nem sokkal 17:30 után Facebookra kilőtt fotón Szél Bajnai egykori fegyverhordozójával, Szabó Szabolccsal pózolt, aki saját Facebook-oldalán szintén tüntetni hívta a belpesti balliberálisokat.

A közös videózás és fényképezkedés után Soros György két megbízható kiszolgálója – a fagyoskodás és a tüncizés helyett – 19:00 körül már a Blaha Lujza térnél található Rizmajer kocsmában támasztotta a pultot. Valószínűleg Soros számára alibizték le a mozgósítási melót, a hideg időben azonban már nem volt kedvük sétálgatni. A nagy decemberi tivornyát egy olvasónk meg is örökítette, így bizonyára kellemetlen lesz a Soros-lobbistáknak, amikor Gyuri bácsi megdorgálja őket, amiért az este jelentős részét nem a tünti első sorában töltötték a magyar rendőrök köpködésével és dobálásával.

Úgy tűnik, Szél Bernadett csak akkor bírja a hideget és a tüntetéseket, ha legalább egy térfigyelő kamera számára tud nyilatkozni valamit Soros György érdekében. Amikor azonban nem rá irányul minden figyelem, inkább csendesen meghúzódik egy belvárosi talponállóban. A söntés felkeresése után azonban Szél nem tudott ellenállni a Kossuth téren várakozó ballib média szirénénekének, ezért az öreg Sorostól kölcsönzött szem alatti táskáival gyorsan fontoskodni indult a Parlament előtt összeverődött néhány száz fős pszichodrámacsoporthoz.

Az Index élő adásából származó kép tanúsága szerint a kocsma utáni médiaszereplés nem biztos, hogy jó ötlet volt.

Szél mentségére szóljon, hogy korábban mindig megbízhatóan szolgálta ki Soros igényeit, most először szalad bele egy váratlan kocsmázásba. Emlékezetes, hogy kitartó munkával maga köré gyűjtötte a spekuláns kulcsembereit, magával vitte őket a Parlamentbe, és azt se felejtsük el, hogy az egykori LMP-társelnök két, Soros által finanszírozott szervezetnél is jelentős szerepet vállalt. Õszintén bízunk benne, hogy ezt a kis botlást el fogja nézni Gyuri bácsi.

Szabó Szabolcs esetében azonban komoly aggodalmaink vannak. A Soros-terv 2.0 magyarországi kommunikációját ugyanis pont régi szövetségesére, Bajnai Gordonra osztották ki az európai bevándorláspárti elit tagjai, így neki nem lett volna szabad egy órát sem késlekednie Európa bevándorlókontinenssé alakításával. Neki kutya kötelessége lenne, hogy mindent megtegyen a magyar kormány megbukásáért, és egy bevándorláspárti, Soroshoz hű elit pozícióba emeléséért.

A nap másik lógósa Bősz Anett, a Liberálisok egyik vezetője volt, aki szerdán még szintén élő adásban számolt be arról, hogy minden Soros-fillérért megdolgoznak a mérhetetlen támogatottságú pártjukkal. Csütörtökre azonban nála is elfogyott a lendület.

Bősz Anettról nem sokkal este 10 előtt készített fotókat egy másik olvasónk, amint éppen egy belvárosi, négycsillagos szállodában található konditeremből távozik. A vállról indítható Soros-zsoldos hírében álló Bősz úgy tűnik, hogy hamar feladta a harcot, valószínűleg abban reménykedett, hogy az általa is alaposan felhergelt emberek majd elvégzik a piszkos munkát.

Egy szó, mint száz, egyre inkább világossá válik, hogy a Soros által mozgatott ellenzékiek csak a pénzért és a hatalomért gerjesztik a feszültséget advent idején. Az, hogy mi lesz a rendőrök, vagy éppen az általuk felhergelt tüntetők testi épségével, egyáltalán nem számít nekik. Miután ők és a sorosista fake news-gyárak elvégzik a félretájékoztatási és mozgósítási tevékenységüket, dolguk végeztével kocsmákból és négycsillagos szállodák konditermeiből figyelik a kukák felborogatását, a dulakodásokat és a kövekkel betört parlamenti ablakokon megcsillanó esti fényeket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére